Uld strømper - uldstrømper er ikke bare uldstrømper

Uldstrømper, vi på SokkePosten fornøjelsen af at kunne præsenter uldstrømperne fra iZ sock.

Det er med vilje vi ikke kalder disse uldstrømper for uldsokker. Ofres forbindes uldsokker med nogle tunge og tykke uldne sokker. Det er sådan de skal være for at du kan holde varmen, det er den gængse opfattelse, men sådan behøver det ikke være. Med uldstrømperne fra iZ sock er det en anden sag.

Uld steømper - iZ sock angorauldUld strømperne fra iZ sock
De er ved første øjekast ikke at sammenligne med uldsokker der er strikket med uld fra et får.

De uldne strømper fra iZ sock er lave med angora uld og det er hele hemmeligheden bag de lækre uld strømper. Angora uld er en af de bedste isolatorer der findes i naturen. Årsagen skal findes i at fibrene indholder en masse luft, da de er hule. Det giver en fantastisk evne til at holde på varmen.

Meget bløde
Angora uld er ud over de at være gode til at holde varmen og en meget meget blød uld. Desværre er det ikke noget særlig stræk uld, derfor handler det om at finde en kombination med Angora ulden der sikre at du stadig her en blød strømpe, der får tilføjet noget styrke. iZ sock har valgt en kombination med kæmmet bomuld.

Kæmmet bomuld er ikke almindelig bomuld
Kæmmet bomuld er en meget ren og fin form for bomuld. Som navnet antyder bliver bomulden kæmmet og dermed bliver urenheder og lange stive fibre fjernet fra bomulden inde den bliver spundet op til en tråd man kan lave strømperne af.

Den perfekte kombination til uldstrømper

Du finder 20% Angora uld og XX% kæmmet bomuld. Det giver varmen fra Angora ulden og styrken fra den kæmmet bomuld der stadig har et skøn blød udtryk.
Se hele udvalget af uldstrømper her

Loading...