Uldsokker, er ikke altid tykke hjemmestrikkede uldsokker

Uldsokker, hjemmestikkede eller ikke

hjemmestrikkede uldsokkerDet er tiden til igen at finde uldsokkerne frem fra bunden af sokkeskuffen. Sommeren er ved at slippe sit tag i Danmark efter den varmeste sommer i mandsminde. Kunden er på vej og den kommer snigende hen over gulvet og begynder at tage varmen fra dine fødder.

Uldsokker er løsningen, men skal de være hjemmestrikkede?
Nu tænker du måske (måske endda med glæde på) de tunge uldsokker der altid kommer til at synke tilbunds i skuffen, tung uldne hjemmestrikkede uldsokker. Varmen, bløde (nogle gang) og ikke mindst tykke.

Det er desværre så tykke at støvlerne skal mindst være 2 numre for store ellers kan fødderne, med de påmonterede uldsokker ganske enkelt ikke komme ned i støvlerne. sådan behøver det ikke være. Sagen er den at vi har fundet nogle varme uldsokker fra iZ Sock, der langt fra er tunge sokker, ok, lidt krafttigere er det de da men ikke tykke det ville være synd at sige.

Varmen selv om det ikke er tykke
Det er jo ikke sådan at kulde kommer snigende i gummistøvlerne, det kan lige så godt være på kontoret. Det er også her vi kan komme til at fryse om fødderne. Ja ja, det er da ikke så smart med uldsokker de højehæle 🙂 Jeg tænker her også mere på lukkede sko, det er klart. Opgave er at sokkerne ikke må være for tykke, så kommer de ikke ned i skoene sammen med fødderne. Løsningen er en god blanding af forskellige fibre til sokkerne.

Løsningen er kæmmet bomuld og angorafibre. Det at der er brugt kæmmet bomuld viser at der er tale om en rigtig god kvalitet. Det er ren og blød form for bomuld. Dertil kommer at iZ Sock har valgt at bruge angorafiber sammen med med bomulden. Angorafibre er hule og meget lettet fibre. De er blandt naturens bedste til at isolere, og selv om der “kun” er 20% i sokken fra iZ giver det en verden til forskel.

De er lette, ikke tykke, bløde og lækre at have på … vores bud på vinterens uldsok er iz Sock, uld. Find den her


Loading...