Uldsokker til jul - SokkePosten.dk

Skal der uldstrømper under træet i år findes der helt sikkert flere god bud på SokkePosten.dk

Uldstrømper skal varme, lækre og bløde

Lækre grå uld-hyggesokkerVi har på SokkePosten.dk et ganske pænt udvalg af uldstrømper. Vi har valgt at have et udvalg der dækker de fleste behov når det kommer til uldstrømper, spændende fra praktiske uldstrømper der har deres anvendelse i vinterstøvlerne til hyggeuldstrømper der er fantastiske bare at have på når den kolde tid skaber kolde gulve indedørs.

Uldsokker er fantastiske
Det bedre er, hvis du spøger mig, uldsokker i naturmaterialer” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “naturmaterialer har en række af fantastiske egenskaber når det kommer til holde varmen omkring fødderne i den kolde tid“.

Vi har her på SokkePosten.dk tidligere testet uldstrømper og det af flere omgange. Men konklusionen har ofres været den sammen: naturmaterialer holder fantastisk på varmen. Vi har nok alle prøvet at få en god tur i skoven ødelagt grundet kolde og frosne tæer. Med uldsokker slipper du for denne oplevelse. Skulle du få lidt våde fødder og sker ofres i den kolde årstid, så betyder det ikke nødvendigvis en kold og trist oplevelse, når blot uldstrømperne er på plads.

Dine fødder varmer uldstrømper op
Skulle dine fødder være blevet fugtige, vil du opleve at de våde sokker vil blive varmet op og være med til at holde på varmen. Det er en af de mange fordele der ved at holde sig til naturmaterialer når det kommer til at hold varmen i vinterkulden og vinter sjappet.

Du finder alle vores uldstrømper og uldsokker lige her.


Loading...