Uldsokker i bløde tykke kvaliteter. Stort udvalg. Fri fragt

Uldsokker

Uldsokker har en plads i sokkeskuffen

Uldsokker, hyggesokker, varme sokker … Det er altid brug for have et par varme uldsokker i skuffen, om det handler om hyggesokker til kolde gulve, eller uldsokker når kulden kommer krybende ude.

Der er intet som et par rigtig gode varme uldsokker i støvlerne når naturen skal udforskes. Det er træls med kolde tæer i støvlerne når skoven viser sig fra en flot side. Med uldsokker undgår du kolde fødder både ude og inde.

Uldsokker i super lækker kvalitet med angorauld fra iZ Sock

Angora er blandt de letteste naturfiber du finder, og de er ideelle til uldsokker med deres isolernede evne. Du er sikker på at holde varmen med disse iZ Sock uldsokker. 

De er ikke tykke som du kender det fra andre uldsokker, men selv om de ikke er tykke så er stadig dejlig varme og bløde at have på. 

• Usynlige tå-sømme, for bedre komfort
• Styrket hæle og tå

Tag 5 par for kun 196,-

Uldsokker fra Egtved strømper

Vi er glade for at kunne præsentere vores kunder for de lækre uldsokker fra Egtved strømper. Det er lækre varme og har en høj kvalitet. Blandt de bedste der er på markedet.
Se vores øvrige udvalg i strømper fra Egtved strømper her


Flere gode uldsokker

Her finder flere lækre uldsokker, der alle giver dig varmen om fødderne.

Uldsokkerne bliver testet

Uldsokker i udvalg

Her finder du vores udvalg i uldsokker. Vores uldsokker er alle nogle vi selv har teste både inde på kolde gulve og ude hvor kulden har taget fat. Vi er sikre på at det er lækre varme og kan sikre varmen omkring dine fødder også.

Vores uldsokker kan også bruges til hyggesokker, da den gode kvalitet sikre at de holder længe. Alle vores uldsokker er bløde og behageligt at have på. Vi har ingen der “stikker” om fødderne.

Test af uldsokker

Vi har været ude og testet vores uldsokker, du finder testen her: Test af uldsokker Kort kan vi her opsummere at det var en dag hvor stormen virkelig havde fat i vesterhavet. Det var bidende koldt, og stranden var så godt som oversvømmet. Vi havde stor glæde af uldsokkerne der hold vores fødder varmen, og var med til at at gøre dagen til en flot og skøn oplevelse.

hjemmestrikkede uldsokker

Uldsokker, hjemmestrikkede eller ikke

Det er vel en spørgsmål om evne, eller måske vilje når det kommer til at selv at strikke sine uldsokker. Der er ingen tvivl om at mange synes det er hyggeligt at strikke sine egne uldsokker.

Vi på SokkePosten, er ikke i det mindste i tvivl. Vi kan ikke stikke dem selv, derfor har vi fundet en række af lækre uldne sokker, der både er varmen, bløde og behaglige.

Vores uldne sokker er kendetegnet ved at vi alle har testet dem selv. Det er træls at fryse om fødderne, det er der ingen der gider. Fryser man først om tæerne, så er det hurtig trist det hele. Derfor finder du kun varme uldsokker her i vores udvalg.

Lidt for sjov finder du her hvad wiki skriver om hvad en uldsok er for en størrelse.

Loading...