Uldsokker

Uldsokker til mænd og uldsokker damer

Uldsokker, hyggesokker, varme sokker … Du finder altid et tilbud på uldsokker her på SokkePosten.

Det er altid brug for have et par varme uldsokker i skuffen, om det handler om sokker til kolde gulve, eller sokker når kulden kommer krybende ude.

Der er intet som et par rigtig gode varme uldsokker i støvlerne, når naturen skal udforskes. Det er træls med kolde tæer i støvlerne når skoven viser sig fra en flot side. Se testen længere nede på siden.

Sokker i super lækker kvalitet med angorauld fra iZ Sock

Angora er blandt de letteste naturfiber du finder, og de er ideelle til uldsokker med deres isolernede evne. Du er sikker på at holde varmen med disse iZ Sock uldsokker. 

De er ikke tykke som du kender det fra andre uldsokker, men selv om de ikke er tykke så er stadig dejlig varme og bløde at have på. 

• Usynlige tå-sømme, for bedre komfort
• Styrket hæle og tå

Tag 5 par for kun 198,-

Uldsokker fra Egtved strømper

Vi er glade for at kunne præsentere vores kunder for de lækre sokker fra Egtved strømper. Det er lækre varme og har en høj kvalitet. Blandt de bedste der er på markedet. Se vores øvrige udvalg i strømper fra Egtved strømper her


Flemming Barfod
Flemming Barfod
16:28 15 Jan 21
Kurt Pedersen
Kurt Pedersen
10:47 09 Jan 21
Nemt at finde rundt på siden, og DAO leverer lyn hurtigt
jesper holmelund
jesper holmelund
12:52 01 Jan 21

Stort udvalg af uldsokker på tilbud

Vores sokker kan også bruges til hyggesokker, da den gode kvalitet sikre at de holder længe. Alle vores uldsokker er bløde og behageligt at have på. Vi har ingen der “stikker” om fødderne.

Test af uldsokker

Vi har været ude og testet vores uldsokker, du finder testen her:

Kort kan vi her opsummere at det var en dag hvor stormen virkelig havde fat i vesterhavet. Det var bidende koldt, og stranden var så godt som oversvømmet. Vi havde stor glæde af uldsokkerne der hold vores fødder varmen, og var med til at at gøre dagen til en flot og skøn oplevelse.

Vi har fået helt nye sokker hjem, og de måtte testes. Det har ikke rigtig været vinter i Danmark endnu, men så kom Egon forbi og det gav os muligheden for at lade uldsokker bestå deres prøve.

test af uldsokker ved rømø

Afsted til Rømø for at teste sokkerne

Turen gik vest over mod Rømø, og resultatet var ikke skuffende.

Vesterhavet var lagt oppe på Danmarks bredeste strand ved Lakolk, og skumtoppene stod flot mod en truende mørk himmel, nu skulle der vandres. Bilen blev parkeret i sikker afstand til stranden, regntøj og vinterjakke blev påført, sammen med varm hue og halstørklædet.

Knapt var vi komme fri af parkeringspladsen før vinden piskede os i ansigterne, sammen med en blanding af hagl og slud, jo den perfekt test var foran os.

Stranden var blevet kort, meget kort

Vandet havde presset sig langt op på stranden, så den dannede en kæmpe vandpyt på 5 cm dybde. Stranden var i praksis oversvømmet. Lang ude slog bølgerne ind over kysten, og scene var med alt sin voldsomhed et smukt skue. Vi skulle tættere på bølgerne…

Turen gik frem mod vandet, vores fødder blev lige præcist dækket af det kolde havvand der havde trængt sig op på stranden. Fremad det gik.

Ingen kolde tæer
vinterstøvler til uldsokketestenVores ansigter frøs og kinderne blev mere end bare røde i den kraftige vind der førte hagl og slud med sig. Mine vinter-ankelstøvler var ikke forberedt på det lag vand der havde lagt sig over stranden og fugten trængte langsomt ind i støvlerne.

Men alle ved, at hvis de sokker man har om fødderne er af rigtig uld, så vil de blot tage fugten til sig og fødder vil kunne varme fugten op. Spændende var det et par km fra bilen, at konstatere at støvlerne ikke kunne holde vandet ude længere.

Uldsokkerne varmede mine fødder
Da “vandkanten” var nået eller rettere så tæt på man nu kunne komme uden at vandet ville find vej ned i støvlerne oven fra, brød solen frem gennem skyerne og scenariet åbnede sig for os. Havet der var i vildt oprør, vinden der tudede om ørene…

Men mine tæer der bare hyggede sig i de varme og meget behagelige uldsokker.

Så længe du har varme fødder fryser du ikke“, sagde min far altid. “Uldsokker er et must i koldt vådt vejr” fortsatte han altid. Faktum står tilbage fra denne meget live test af vores nye uldsokker: “med de her uldsokker om fødderne kommer jeg i alle fald ikke til få kolde tæer“.

Det var en flot tur til Rømø, hvor vi så at naturen i Danmark, Egon eller ej, er smuk og storslået.

Vi giver uldsokkerne 5 stjerner.

Hvorfor er sokker af uld at fortrække?

Der er mange fordele ved at bruge naturmaterialer.

Ulden har en fantatiske evnen til at holde på varmen om fødderne. Du mærker det straks du tager sokkerne på fødderne. Du oplever den bløde, varme og behagelige uld mod huden, og så oplever man glæden ved et par ualmindelig dejlige sokker.

Holder varmen selv i våde uldsokker
Man har næsten svært ved at tro det, men det er faktisk sådan det forholder sig. Selv om uldsokkerne går hen og bliver våde, betyder det ikke at de mister deres evne til at holde på varmen.

Dermed ikke være sagt, at det er en god ide at gøre dem våde, det er indlysende nok.

Men uld har en rigtig god evne til at regulerer temperaturen og isolerer, selv om sokkerne skulle blive våde. Det er noget vi selv har testet flere gange, bl.a. med “ragsokker” der er tolags sok.

Vi elsker uld!

 

hjemmestrikkede uldsokker

Hjemmestrikkede uldsokker eller ikke

Det er vel en spørgsmål om evne, eller måske vilje når det kommer til at selv at strikke sine uldsokker. Der er ingen tvivl om at mange synes det er hyggeligt at strikke sine egne uldsokker.

Vi på SokkePosten, er ikke i det mindste i tvivl. Vi kan ikke stikke dem selv, derfor har vi fundet en række af lækre uldne sokker, der både er varmen, bløde og behaglige.

Vores uldne sokker er kendetegnet ved at vi alle har testet dem selv. Det er træls at fryse om fødderne, det er der ingen der gider.

Fryser man først om tæerne, så er det hurtig trist det hele. Derfor finder du kun varme uldsokker her i vores udvalg.

Lidt for sjov finder du her hvad wiki skriver om hvad en uldsok er for en størrelse.

1
    1
    Din indkøbskurv