Uldstrømper, uldsokker og efterår - SokkePosten.dk

Kulden kommer snigende over gulvet og gyset kommer kravlende op af mine ben – Det er ved at være efterår… Tanken kommer straks, hvor er mine uldsokker? Det er dem jeg skal have fat i og det skal gerne være straks. Jeg finder dem frem nederst i sokkeskuffer ligger de…. Når ja …. Jeg gik rundt med dem hele sidste vinter, så de er godt nok lidt tynde i kanten og det er tiden til nye …

Uldsokker på sokkeposten.dk

varme uldsokker uldstrømperVi har på sokkeposten valgt et udvalg af uldsokker der indeholder kaninuld. Årsagerne er til at få øje på. Den vigtigste er kaninuld har en fantastik egenskab til at holde varmen.

Årsagen til at uldsokker med kaninuld bedre holder på varmen, skyldes at fibrene fra kaninuld er hule og derfor er fantastiske til at holde på varmen. Fibrene fra kaninuld er tilmed lettere og mere luftig. Begge dele holder på varmen.

Bløde og lækre uldstrømper
Det er lækkert uld der kommer ud af kaninuld. Uldsokkerne er lækre at have på fødderne bløde og behagelige. Der intet bedre end bare at tøffe rundt i sine bløde uldstrømper.

Naturmaterialer er fantastiske

Det er lækkert at have uldsokker på fødderne der her lavet af naturmaterialer. De har ydermere en egenskab der værd at sætte pris på; De holder fantastisk på varmen selv om de bliver våde.

Skulle du opleve at vandre ude og dine sko bliver små våde, og fugten kommer ind i skoene, vil du med uldstrømper i skoene opleve, at du alligevel holder varmen omkring fødderne. Det skyldes, at vandet bliver varmet op af dine fødder og hvis du bevæger dig rundt ind til det er sket vil du ikke fryse dine fødder i dine uldsokkerne.

Find hele vores udvalg af uldstrømper her


Loading...