Vandresokker, hemmeligheden der sikre du ikke får vabler

Jeg tro alle har prøvet at få en vable på hælen, eller under foden på vandretur” udtaler Jacob Blæsbjerg ” – og det til trods for at der købte relative dyre vandresokker”.

VandresokkerHemmeligheden bag det ikke få at vabler, ligger naturligvis i ikke at bruge fodtøj der ikke klemmer eller på anden måde er generende for fødderne, det er klart. Men et par gode vandresko eller støvler gør det ikke alene. Der er et element der skal være på plads udover fodtøjet, og det er valget af vandresokker.

Vandresokker, sådan undgår du vabler

Der er intet mere ødelæggende for at flot landskab end en generende vable, eller endnu værre vabler på fødderne. Vi har på SokkePosten været omkring mange forskellige vandresokker, blot for at konstatere at de gang på gang ikke har leveret value for money.

Vi har derfor gået til at erfaren spejdere der gennem et helt liv har været på tur med ivrige spejdere der både skulle tage den ene vandremærke efter det andet og hele tiden har udfordret grænseren for høre om hendes hemmelighed.

To par strømper er løsningen
Løsningen er snublende nær, og det der er løsningen er at gå med to par strømper i sine vandresko eller vandrestøvler. Det kan været en varm oplevelse, og hvis fødderne bliver klemt, en meget kold oplevelse da blodet ikke kan komme rundt og giver varmen til tæerne.

Løsningen er:

Skal der vandres sommer:
Bambusstrømper uden på bambusstrømper.

Vinter eller koldt vejr.
God varm uldstrømpe ikke for kraftig yderst og en bambusstrømpe inderst.

”Når du har to par strømper på er det ikke hælen mod strømpen mod skaftet af dine vandrestøvler, det er strømpen mod strømpe mod skaftet” udtaler Jacob Blæsbjerg ”Det er hele hemmeligheden jeg lærte af den erfarende spejderleder”.

Der er ikke så meget mere at fortælle om denne sag og løsningen på vandeturens værste fjende; vabler.

Vi anbefaler klar at du vælger en bambusstrømpe med højt indhold af bambus, se udvalget her – og en uldstrømpe der varm og ikke for kraftig. Se udvalget her.Loading...