Varme fødder. Der findes en løsning på varme fødder. Se på SokkePosten

Varme fødder er noget som mange faktisk har. Ja, men kan vel næste sige lider under varme fødder. Dem der har varme fødder ved hvad der her skrives om. Fødder der føles indeklemt i lukkede sko en hel dag, og måske tilmeld hæver er ikke sjov.

Varme fødder, der findes en løsning

varme fødderDer er gjort meget for at hjælpe med varme fødder igennem tiderne, men når det kommer til stykket så er det en svær øvelse. Sko der kan ventilere, med tiltag som fx Gora tex kan være med til at fødderne lidt mere tålige forhold, men løsningen skal ikke være i skoen, det er ikke første lag. Opgaven ligger i først omkring fødderne; strømperne

Bambusfibre er en løsning
Sagen er den at man gerne vil undgå syntetiske stoffer omkring fødderne når det kommer til varme fødder, så ofte har løsningen været at gå med strømper der er vævet af bomuld. Men sagen er den at bomuld, desværre har svært ved at give slip på fugt, lige så svært har bomuld ved at suser fugt.
Nu tænker du måske at dine viskestykker og håndklæder er da af bomuld. Korrekt, men der er en fibre der langt bedre til at optage og igen afgive fugen og det er bambusfibren.

Betydning for varme fødder
Det har stor betydning for varme fødder at kunne komme af med fugen og sende fugten videre væk fra fødderne. Det første lags evne til at klare denne opgave er afgørende for komforten omkring fødderne.

Bambusfibren har på til 50% bedre evne til at suge fugten fra fødderne end bomuld og lige så let ved at afgive den igen. Det betyder at fugten fra dine varme fødder vil hurtigere blive optaget i strømperne. Deraf følger at varmen fra fødderne vil starte en fordampning fra strømperne. Dette giver en svalende effekt, og processen stopper ikke før fødderne ikke længere er fugtige.

Vi kan derfor konkludere at fødderne hele tiden køles ned så længe de afgiver fugt. Derfra vil du, hvis har tendens til varme fødder have stor glæde af at bruge bambus strømper.

Her er et kort citat fra Trush pilot hvor en kunde netop udtaler sig omkring varme fødder og bambus strømper.

Vi anbefalet bambus strømperne fra iZ sock – de har et højt indhold af bambusfibre og du vil få alle fordelene med. Du finder dem her …

Loading...