Varme sokker til en kold aften ... en kop varm kakao og nyde det

Varme sokker, intet er mere hyggeligt

varme sokker - varm kakaoMine varme sokker og så en kop af min ynglingskakao, så kan efteråret bare komme an. Det er hyggeligt mens mørket langsomt kommer snigende, at sidde der i ynglingsstolen og varme sig i standlampens glødepære-lys. Varm, tilpas mens mine fødder hygger sig i de varme sokker.

Varme sokker er ikke bare varme sokker
Det handler om at de ikke må krasse, det gjorde mine hjemmestrikkede altid den gang for længe siden når mig mormor kom anstigende med hendes hjemmestrikkede sokker.

Nej, de skal være bløde og varme. Men de må ikke være nogle tykke nogle, —- For for at være helt ærlig, gider jeg ikke hoppe ud de lækre varme sokker forbi hunde skal ud og de ikke være i mine gummisko. Nej det duer ikke … hvorfor skal mine fødder ud af varmen bare fordi hunde skal ud .. nææ nej. Varme, bløde, ikke for tykke og lækre det skal de være.

Det har jeg fundet her på SokkePosten.dk i mærket iZ Sock. Det er ganske enkelt her denne varme sok der faktisk opfylder alle mine ønsker er at finde;

– Bløde
– Varme
– Ikke for tykke


Løsningen er iZ Sock, uldsokken af angora og kæmmet bomuld

Sokken består af noget at det bedst af det bedste.

Lad os starte med der er mest af i den varme sok; Kæmmet bomuld.
Kæmmet bomuld er en ekstremt blød udgave af bomuld, lavet af specielt behandle bomuldsfibrene før de spindes til garn. Som en generel regel, er kæmmet bomuld lidt dyrere end konventionel bomuld. Den ekstremt bløde, stærke materiale er ideel til at lave strømper som vil blive slidt mod huden. Hvis tekstilet anvendes i bomuldsstrømper vil det altid fremgå af produkt, da det er et kvalitets tegn.

Den anden strømpen består at er ikke mindst lige så lækkert et materiale. Det er faktisk blandt de bedst fibre til at isolere, grundet at de er hule, angorafibre. Angorafibre er lækre, varme og meget bløde. Det holder på varmen så godt at strømpen ikke behøver at være tyk som gamledags uldsokker. LÆKKERT.

Well – det er kun tilbage at sige; PRØV DEM SELV du finder ved at klikke her

Loading...