Varme sokker til skiferien - SokkePosten.dk

Der er ikke noget der kan ødelægge en god dag på pisten som kolde fødder” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Det behøver ikke være dyrt at holde varmen, bare man tænker sig om, her er vores bud på varme sokker til skiferien“.

Varme sokker til skiferien

varme sokker til skiferienDet behøver ikke koste en formue at finde de varme sokker til skifierien.

Den er ofte sådan at der findes sokker i markedet der har meget høj pris, og ja bestemt – De er varme. Men der er alternativer der kan klare sagerne, og det er samtidig strømper du kan bruge når det ikke lige er skistøvlerne du trækker på fødderne.

Valget af tekstil betyder alt

Det vi på SokkePosten.dk vil anbefale er at finde de strømper, der sammen har de kvaliteter der skal til for du kan holde varmen om fødderne, nyde dagen helt og fuldt på pisten. Det er ikke sådan at det behøver at være tykke strømper, men derimod den rette kombination af strømper og materialer der vil give dig de bedste betingelser for at holde varmen om fødderne.

Fugten skal væk fra dine fødder
Der er ikke noget værre end at få klamme fødder i skistøvlerne. Bliver du først kold om fødderne er det svært at få varmen igen. Forhinder du dine fødder i af blive fugtige, er du godt på vej til at sikre varmen. Vi anbefaler klart at du benytter bambus strømper som “inder-sok”.

Det er bambusfibrens evne til at suge fugt vi her vil udnyttet. Bambusfibre kan suge op mod 50% mere fugt end bomuldsfibren kan og finder du en strømpe med højt indhold af bambusfibre som fx iZ sock har er du godt dækket og sikre at fuget kommer ud i næste lag og væk fra dine fødder.

Find vores udvalg af bambus strømper her

Kulde skal ikke komme ind
Lige så vigtig det er at fødderne holde tørre, er det også at kulde ikke kommer ind til fødderne. Her vil det være passende at anvende en strømpe der ikke er for tyk, da vi allerede har en strømpe på fødderne med bambusfibre. Her vil vi anbefale iZ sock med angora uld.

Angora uld et meget let fibre, der er meget varme og har en høj isoleringsevne. Angora uld er op til 7 gange bedre til at holde på varmen end fåreuld, og de er skønne bløde og naturligvis meget varme.

Vi håber du vil bruge vores gode råd på din kommende skiferie, så er du være sikker på at holde varmen om fødderne. Det er vores bud på varme sokker til skiferien.

Ha’ en rigtig god vinterferie.

Find vores uldsokker med angora uld her.

Loading...