Varme sokker - uldsokkerne fra iZ Socks med Angora uld

Varme sokker fra iZ socks

Der er et intet som varme sokker fra iZ sock” siger Jacob Blæsbjerg og fortsætter “Det er varme sokker med en stærk og varm kombination af angorauld og bomuld

  Find varme sokker her

Varme sokker med Angora uld – naturens bedste fibre til at holde varmen

Varme sokker - iz socksAngora uld fra kaniner af angoratypen, er en finfibret og blød fiber, ligesom kameluld. Mohair uld, fra angorageden, er langfibret, ret grov, men blødt og glansfuldt.

Shetlandsuld er fin og blød, og lambswool, eller lammeuld, er som regel blød, Det er velegnet til beklædning, idet termovirkning, vaskbarhed og slidstyrke, eventuelt iblandet et kunststof, er eminent. Det er tilfældet med iZ Socks uldsokker med angorauld. Det er varme sokker, bløde og lækre på fødderne.

Ikke kun varme sokker

Desuden kan uldsokker opsuge særdeles megen fugt uden at virke våd, men afgive statisk elektrisk når den udtørre. Uld findes i mange kvaliteter.

De nye produktions- vasketeknikker har tillige gjort det meget nemmere at få varer der er produceret til specielle aktiviteter. Uldsokkerne har med andre ord alle egenskaber man kan ønske sig når det kommer til at holde varmen om fødderne.

Virkelig skønne sokker
Der er mange fordele ved at bruge naturmaterialer, og det er skønt at uldsokkerne fra iZ Sock indeholder angora uld. Det giver ikke kune varme sokker, og det skyldes at en af bedste egenskaber når det kommer til uldsokker.

Kaninuld har en fantatiske evnen til at holde på varmen om fødderne. Du mærker det straks du tager sokkerne på fødderne. Du oplever den bløde, varme og behagelige uld mod huden, og så oplever man glæden ved et par ualmindelig dejlige sokker.

De er ikke for kraftige

Sokkerne fra iZ Sock med angora uld, har ydermere den fordel at de ikke er så tykke, som fx uldsokker der er lavet af uld fra et får. Sagen er den at materialet har en meget høj evne til at isolere, og derfor skal sokken ikke være så tyk som tilfældet er med sokker af andre fibre.

Skal du ud i kulden længe, kan være en fordel at tage en bambus strømper inderst, og denne uldsok yderst. Det vil give dig en fantastisk kombination, da det vil betyde at du får fordelen af at kunne fjerne fugten fra fødderne ud i næste lag. Uldsokkerne med angora og bomuld suger fugten og holder kulden ude. Så skal du ud i kulden, fx stå på ski er det klart en vinder kombination.

Loading...