uldsokker - iZ sock angorauld

Varme sokker ,De er ikke til at undvære de varme sokker når det kommer til at kunne nyde en hygge tur i skoven, eller hvis man sidder på et kontor og det er lidt fodkoldt – det er tiden til varme sokker” konkludere Jacob Blæsbjerg.

Se vores udvalg af varme sokker her

Varme sokker behøver ikke være tykke sokker

Det hele handler hvilket materiale sokkerne er lavet af. Der findes mange gode varme sokker på markedet, og sokker findes i mange kvaliteter. Men når det kommer til fakta om hvorfor nogle sokker er varme, handler det om hvad det er for materiale sokkerne er lavet af. Vi har på SokkePosten.dk ledt længe for at finde nogle sokker der kunne opfylde følgende kriterier:

– Varme sokker må ikke være så tykke i kvaliteten af man ikke havde dem på i normale sko
– Varme sokker skal være varme nok til at man kan holde varmen i støvlerne
– Varme sokker skal være stærke nok til at kunne holde til almindelig brug
– Og Varme sokker skal være bløde

Løsningen hedder angora uld – Naturens bedste isolator til dine nye varme sokker
Angora uld er op til 7 gange varmere end fåreuld, og det opfylder selvsagt et af vores krav. Angora fibre er varme sokkerhule, og har derfor en fantastisk evne til at fungere som isolator. Desværre er fibrene ikke særlig stærke, men de er meget lette hvilket giver en lækker sok der er forbavsende varm. Dertil kommer at de er meget, meget bløde og behagligt mod huden.

Men angora uld gør det ikke alene
Der findes mange lækre strømper med angora, men vi skal have en sok der stræk så den kan holde til dagligt brug. Sokken skal have en forstærket hæl og tå, men være uden søm der kan genere. Angora i kombination med andre fibre er ofte en god løsning. Opgaven er at findes en fibre der lækker blød, men samtlig stærk der kan kombineres med angora ulden.

Løsningen findes i kæmmet bomuld.
Kæmmet bomuld er en kvalitet der ofte er finde i meget dyre strømper, da bomulden er behandlet og som navnet antyder kæmmet. Processen sikre at urenheder kommer ud og de lange fibre trække ud. Det efterlader en skøn blød og meget stærk fibre, der er et perfekt match til angora uld.

Vi er således meget glade for at præsentere dig for de varme sokker fra iZ Socks – Socks in balance.

Find dine varme sokker her