Vaskepose - en forunderlig sag

Hvor skulle jeg vide det fra?!? Man skal bruge en vaskepose, når man skal vasker nylonstrømper i vaskemaskinen og bagefter har i sinde at komme dem i tørretumbleren. Well, nu ved jeg i alle tilfælde, hvorfor den er en lille genial opfindelse, vaskeposen altså.

Jeg skulle vaske tøj

Vasketøj - pas på strømperneNu ville jeg overraske min kæreste ved at klare vasketøjet. Ja ok – det er altid en vis risiko ved at begive sig ud i sådan eventyr, men nu har jeg altid vaske mit eget tøj, så hvorfor ikke vaske hendes nu jeg alligevel skulle i gang? Beslutningen var taget og straks gik jeg i gang med sagerne.

– Sortere vasketøjet i div farver, tjek
– sortere bh’ fra, tjek
– finde vaskebolden, tjek
– huske vaskeposen til nylonstrømperne, øøø

Afsted det gik
Så svært var det ikke … Vaskemaskinen klarede jo fint jobbet. Da den var færdig fik jeg omhyggeligt sorteret tøjet, Ikke noget med at uldsokkerne skulle kommes i tørretumbleren, næææs nej! I’m The Man! Tænkte jeg ved mig selv. Let som en leg, dog lidt bøvl i at finde de nylonstrømper og uldsokker der havde gemt sig. Når, … videre i tørretumbleren med sagerne.

Katastrofen – Ødelagte nylonstrømper en meget lille uldsok
Well – nu havde jeg lagt de andre uldsokker til tørrer på badeværelsesgulvet (det er jo varmt) men der manglede en sok. Dvs. Jeg havde lige ladet sokkerne ligge for jeg skulle lige se slutningen af Liverpool og Chelsea …

Efter kampen var slut indså jeg katastrofen. Der manglede en uldsok ! Den lå givet i tørretumbleren!! JA minsandten det gjorde den, men uldsokken var i mellemtiden blevet til størrelse 30… Det var hendes hyggesokker !! F… Nå, jeg måtte erkende katastrofen og gøre det hele godt igen på en eller anden måde.

Vaskepose er løsningen på alle problemer
Jeg troede ikke mine egne øre, da hun kalde på mig med et smil i stemmen. Ok, jeg havde da prøvet at gørevaskepose til strømper det så godt jeg kunne, hvilket hun kvitterede for med lektion i maskinvask.

Her stod min kæreste med en finurlig lille poseligende sag med en lynlås; “Dette er en vaskepose” deklarere hun. Ahara, og den kan ? tænkte jeg mens jeg stirrede på posten der have et par sokker på forsiden. “Som du kan se, denne vaskepose er til strømper“. Det vise sig at nogle af nylonstrømperne ikke have haft godt af besøget i tørretumbleren og der var gået en maske eller to …

Well. Jeg fik ikke skældud, men blev introduceret for en vaskepose til strømper. Den er nu en fast spiller på holdet. Jeg har siden lært mig selv også at komme uldsokkerne i vaskeposen, så der ikke er nogle af dem der kommer i tørretumbleren, og ja, jeg slipper for lede efter sokkerne og misse en enkelt sok. Nylonstrømperne bliver i vaskeposen og kommer i tørretumbleren, det går fint.

Loading...