Vaskeposen, vaskemaskines bedste ven - SokkePosten.dk

Vaskeposer redder ikke kun strømper

vaskeposen er vaskemaskinens bedste venDer er mange vaskemaskiner, der er blevet reddet af vaskeposer. Det er et faktum, der står helt uanfægtet gennem tiderne. Vaskeposen er den bedste ven, som du kan give til din vaskemaskine.

Bøjlerne er de farligste
Bøjlerne i en BH er den farligste genstand, som en vaskemaskine kan blive udsat for. Kommer bøjlerne først ned gennem hullerne i en tromle, er der en meget stor risiko for, at de kommer til at ødelægge varmelegemet, der er placeret lige under tromlen, typisk i bunden af vaskemaskinen.

Det der kan ske er, at varmelegemet kan blive ødelagt og i værste tilfælde kan der kommer hul på varmelegemet, så der løber vand ind og det får HFI-relæet til at slå fra.

Kalk er fjende nummer 2
Kalk kan også ødelægge en vaskemaskine og her er det også varmelegemet, der er i fare. Det der kan ske er, at varmelegemet kalker til og dermed kan det ikke komme til at varme vandet, der cirkulerer omkring varmelegemet, op, for at nå en given temperatur. Kan varmelegemet ikke komme af med sin varme til vandet, vil det i stedet “brænde over”. Det vil sige, at de varmetråde der i varmelegemet brænder, sker dette skal varmelegemet skiftes. Det er ikke nogen billig omgang. Så har du hård vand med meget kalk i, er det en god ide indimellem at putte kalkfjernende vaskemiddel i dine vaske.

Strømperne skal i pose …
Det er ikke kun BH’erne, der skal i vaskeposerne, det er også nylonstrømperne. De har bedst af at komme i en vaskepose. Det har dog ikke noget at gøre med, at de kan komme til at ødelægge vaskemaskinen. Her er det vaskemaskinen, der sammen med det øvrige tøj, der kan komme til at ødelægge dine nylonstrømper. Så kom dem i en vaskepose og beskyt dem, så holder de længere.

Se vores udvalg af vaskeposer her

Loading...