Verdens bedste ankelstrømper - SokkePosten.dk

Hvad skal en ankelstrømpe kunne for blive verdens bedste ankelstrømpe

Når man siger ankelstrømper til folk, får de mange forskellige billeder i hoved” udtaler Jacob Blæsbjerg, og fortsætter “Det er derfor vigtig at man finder den ankelstrømpe der møder de krav som folk har og gør det tydeligt hvad det er for en strømpe man tilbyder

Ankelstrømpe til sommer og sportsbrug

Ankelstrømper bambus - iZ sockDer er mange der bruger ankelstrømperne om sommeren for at sikre at de ikke skal blive plaget af skaftet fra en strømpe de trækker ned om anklen og får “ål i strømperne-look”. Der er lige så mange der bruger dem til sport, her det samme som man typisk går efter. Korte strømper, hvor fødderne ikke koger over grundet høj varme.

iZ Ankelstrømper, bambus
Når det kommer til at finde en strømpe der skal kunne klare varmen, er vores første tanke at kikke imod bambus strømper. Der er mange fordele ved bambus fibren i tekstiler, fx er de antibakterielle, de er slidstærke.

De er bløde og føles som silke mod huden. Men det er ikke disse egenskaber som vi ser efter som det primære når det kommer til at finde en strømpe der kan klare det primærer formål: At holde fødderne fra kogetemperaturen. Om det er sport eller en sportsaktivitet det omhandler, er det først og fremmest at holde fødderne i en behagelig temperatur det handler om.

Bambusfibre kan transportere fugten og dermed varmen væk
De fleste tænker bomuldsstrømper, når de tænker sport. Det er også en godt alternativ, men det bedst bud vi kan komme op med til træning i centeret, eller når man skal have ankelstrømperne på til sommer er strømper med et højt indhold af bambus.

Den vigtigste egenskab er at bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibren kan. Det at bambusfibren optager denne mænge af fugt, betyder også at varmen bliver flyttet ud i næste lag og væk fra fødderne. Ganske enkelt en fantastisk egenskab når det kommer til at holde fødderne i en god behaglige konstant temperatur.

Verdens bedste ankelstrømper – jo, til sport vælg en med højt indhold af bambus.
Find vores bud her.


Loading...