Verdens bedste arbejdsstrømper - SokkePosten.dk

Verdens bedste arbejdsstrømper – hvad gør en strømpe til verdens bedste arbejdsstrømpe? Det kommer nok an på hvem man spørg og hvad den skal bruges til. Men her er vores bud …

Arbejdsstrømpe, verdens bedste strømpe til arbejde

Strømper til arbejde Tennisstrømper har været en dominerende spiller på den banehalvdel, når det kommer til strømper i arbejdsskoene. Vi har på sokkeposten fået øjnene op for en strømpe fra iZ sock: Terry / frotte strømpe der holde hele vejen.

Forstærket hæl og sål

Den perfekt strømpe til arbejde er en strømpe der er blød og slidstræk. Ser vi på arbejdsstrømperne fra iZ sock, som vi har valgt at kalde dem, så opfylder de alle de krav der er til strømper der skal støtte op om fødderne og tæerne en lang arbejdsdag med sikkerhedfodtøj.

Arbejdsstrømperne er med et skønt, blød frottelag indvendig en virkelig lækker blød og behagelig strømpe. De er uden samlinger i tåen og det giver en meget komfortable strømpe, som man uden problemer kan have på fødderne en helt dag. Det behagelig indre giver også strømperne anvendelse til andet en i arbejdsfodtøj. Det er meget behageligt at tøffe rundt i strømper og bare hygge. De bløde strømper holder hvad de lover og er rigtige hyggestrømper når man ikke lige er på arbejde.

Stræk vævning sikre stærke strømper
Tennisstrømper har med deres ofte rillet eller løse vævning en tendens til at hæng i og samle skidt til sig. Arbejdsstrømperne fra iZ har en tæt og glat vævning der sikre at strømperne ikke hænger i eller samler skidt til sig i samme omfang som andre strømper kan have. Den tætte vævning er også med til at give strømpen en stræk overflad der kan hold til at blive brugt i arbejdsskoene.

Om det er verdens bedste arbejdsstrømpe eller ikke er svært at vide præcist, men vi finder det er et godt bud. Set på pris i forhold til kvalitet og anvendelse som arbejdsstrømper er det en et rigtig godt bud på en super strømpe til arbejde.

Vores bud er iZ sock Terry / frottéstrømper. Find dem arbejdsstrømperne her

Loading...