Verdens bedste bambus strømper

Det en udråbe en bambus strømpe til Verdens bedste er sin sag” siger Jacob Blæsbjerg og fortsætter “jeg betragter mere bambusfibre som en naturlig del af verdens bedste strømper“.

Verdens bedste bambus strømper – iZ sock

Verdens bedste bambus strømper Der er ikke noget officielt verdensmesterskab for strømper, og hvordan skulle et sådan afgøres? Her er et par bud på hvilke kriterier der kunne indgå i vurderingen af verdens bedste bambus strømper:

Komfort
Der er ingen tvivl om at komfort er en vigtig egenskab når det kommer til at finde verdens bedste bambus strømper. Generelt kan man vel sige at andelen af bambusfibre bør være over 70% i tekstilen for at kunne kalde det en bambus strømpe.
Bambusfibre er stærke fibre og har en række af fantastiske egenskaber der gør strømperne meget komfortable.

Bløde som silke
Strømper med bambus er meget bløde og føles som silke mod huden. En skøn oplevelse en god bambus strømpe bør kunne levere.

Holde fødderne i en konstant temperatur
Bambusfibre har en fanatisk evne til at suge fugt. Bambusfibre kan suge op til 50% mere end bomuldsfibre. Det gør at fødderne føles og opleves mere friske end med bomuldsstømper. Det at fugten bliver fjernet fra fødderne er en afgørende faktor i at holde en konstant temperatur. Ved varmen dage bliver fugten fjernet fra fødderne og er med til at holde fødderne svale. Ved kold dage sikre strømperne fugten holdes væk fra fødderne og tørre fødder holder bedre varmen.

Antibakterielle
Bambusfibre er fra naturen antibakterielle, og det betyder at bakterierne har svært ved at leve i strømperne. Dette medvirker til at du vil opleve mindre sure tæer i dine sko.

Ser vi ud fra disse kriterier rammer vi godt med bambus strømperne fra iZ sock – Find dem her.

Loading...