Uldstrømper, Verdens bedste uldstrømper. Tip: Tjek kvaliteten på ulden

Om det er verdens bedste uldsokker er svært at sige” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “men hvis du vil finde nogle bløde, varme behagelige uldsokker der ikke er for tunge så er iZ sock med Angora uld et godt bud

Uldstrømper fra iZ sock med Angora uld

uldsokker - iZ sock angorauldDet er skønne, bløde og utroligt lette strømper at få i hånden. Uldstrømperne fra iZ der er en kombination af Angora uld og kæmmet bomuld. Ulden er utroligt let og vejer hele 8 gangen mindre end uld fra et får og har en fantastik isolerende evne grundet de hule fibre.

Første gang du tager dem på
Verdens bedste, men i alle tilfælde verdensklasse i deres prisklasse. Med pris på kun 49,- (Vejl. Udsalgspris) er der absolut igen tvivl. De er meget komfortable, har forstærket hæl og sål. De her ingen ubehagelige samlinger ved tæerne og så efterlader de ikke trygmærker. “Ja, det lyder godt og man kan næste kun sige at de skal prøves” uddyber Jacob Blæsbjerg.

Angora uld blandt det bedste i naturen
Den isolerede effekt er ikke at tage fejl af. Angora uld er med sin lave vægt og fantastiske even til at isoler et godt bud på et naturmateriale der bær være i verdens bedste uldsokker. Ser vi på iZ sock bud på en Angora uldsok er den i en god blandning med den stærke type af bomuld der betegnes som kæmmet bomuld.

Kæmmet bomuld er en behandlet bomuld, der dom navnet antyder er kæmmet. Processen bomulden gennemgår sikre at fibrene er rene og i en kortere længde end i ukæmmet bomuld.

Kombinationen af Angora uld og kæmmet bomuld giver en super skøn strømpe der ikke er for tyk til at passe ned i et par gummisko, men stadig varm nok til at kunne bruge i vinterstøvlerne.

iZ sock – uldstrømper med Angora et godt bud på verdens bedste uldsokker.


Loading...