Vil strømperne i 2019 også være sorte? - SokkePosten.dk

Vil det være med farver eller bare sorte strømper i 2019

strømper med farveDet er altid lidt spændende, at se i krystalkuglen og finde frem til at hvad der kommer til at ske i år.
Vi har en prøvet at se lidt ind i fremtiden, selv om det er svært.

Ikke kun sort, farverne vinder frem

Vi er sikre på at danskerne er på vej mod en lyst til at vælge farvede frem for sorte strømper i 2019. Tendensen har vist sig i de køb vores kunder har gjort i den første måned af i år.

Det er ikke et statistisk faktum, men der er en tydelig tendens mod farvede. Særligt er det mærket iZ Sock, der her vundet frem med deres farvet hæl og tå koncept. Det er også en anden måde at bruge farvede på, en man ellers ser det. Det er ikke revolutionerede, men det giver nogle fordele.

Du kan stadig have en sort strømper på, den ser sort ud når har sko på, men farverne er der når du skal sortere og danne par efter vask.

HappySocks rører på sig
Vi har været omkring på nettet og det er tydeligt at se at der sker noget. Happysocks har startet året ud med friske farver, og det betyder altid noget når en af de største spilledere og brands på markedet vælger at lave et udspil.

JBS‘ nye kollektioner er bestemt heller kun sorte, men er også fremme i klare friske farver.

iZ Sock kommer med flere designs

Der er ingen tvivl om at 2019 kommer til at flytter kunder mod mere farvede strømper. Det forlyder på vandrørene at iZ Sock også kommer med nye strømper i år der har mere spræl.

Vi ser frem til de mange glade farver og designs. Men når alt dette er sagt står tilbage at de sorte strømper nok stadig vil være de dominerende på markedet, den er dem der går flest af og sådan vil det nok også være når 2019 er slut. Men vi tror på flere farver i år på de danske fødder …


Loading...