Vinterstrømper. Det skal der til for at en strømpe er varm

Kulden kommer krybende og mine fødder vil i de varme vinterstrømper. Et par gode vinterstrømper kan redde en god tur i skoven, eller være med at gøre en aften hyggelig indendøres helt perfekt. Vinterstrømper skal være varme og behagelige – Og meget gerne lavet af uld
husk vinterstrømperne

Vinterstrømper med kaninuld
Der er intet som et par bløde vinterstrømper i kaninuld. De holder varmen inde og kulden uden. Kaninuld har en række gode egenskaber, som jeg holder meget af når det kommer til vinterstrømper.

De er først og fremmeste dejlig varme og skønne om fødderne, om det er i mine vinterstøvler eller om det er når jeg futter rundt inden for i strømpesokker, de er lækre.

De er også rigtig bløde, og det er som om mine fødder bare hygger i kulden når de er pakket ind i mine vinterstrømper. Det gør ikke noget at det er piv koldt, for de bløde dejlige vinterstrømper skal nok holde fødderne tørre og varme.

Find dem lige her …

Lækre vinterstrømper fra Egtved strømper

Lækre vinterstrømper fra iZ Sock

Derfor er kaninuld sagen i vinterstrømperne
Fra naturens siden er kaninuld et fantastisk materiale, når det kommer til at holde varmen om fødderne. Fibre fra kaninuld er hule, og det betyder at de kan holde på varmen om fødderne langt bedre end det mere bestandige fåreuld. Det er fastslået at angorauld kan holde varmen om fødderne op til 7 gange bedre end fåreuld.

Kolde fødder kommer ofte grundet fugtige strømper

vinterleg med gode vinterstrømper
Dine støvler eller vintersko er sikkert vandtættet, så den fugt der skal bekæmpes er den fugt der opstår om dine varme fødder. Der intet som en klamme vinterstrømper, der kan fryse dine tæer ned til smertegrænsen og gøre turen i skoven eller på kælkebakken til en træls oplevelse.

De hule fibre i kaninuld har en god evne til lede fugten væk fra fødderne og holde din hud tør – så selv du knokler løs op og ned af bakkerne i skoven, så fryser du ikke fødderne bag efter.

Se vores udvalg af vi vinterstrømper her

Loading...