ArbejdsstrømperArbejdsstrømper, ydersiden er tæt vævet og stærk, men bløde som frotté strømper indvendig

Disse arbejdsstrømper er en tennis-sok-dræber. Hvorfor skal du nøjes med tennisstrømper, når det er dine fødder der skal bære dig rundt en lang dag.

Har dine fødder det godt vil du også have det godt, det er der ingen tvivl om.
Fryser du fødderne eller har du det for varmt om fødderne følger resten af kroppen. Med strømperne fra iZ sock; Terry / frotté strømper vil du ikke længere nøjes med det næste bedste. Du fortjener det bedste.

Ydersiden er tæt vævet og stærk, men bløde som frotté strømper indvendig. Det er derfor vi på SokkePosten regner med at disse strømper vil afløse strømperne i sikkerhedssko og gummistøver landet over. Men med frotté strømpen fra iZ får du en strømpe der har alt det som sådan en strømpe skal have! Den er holdbar, den er vildt blød og er forstærket der hvor den skal være det; hæl og sålen.

Arbejdesstrømper

Brug for gode arbejdsstrømper der holder

Vi har fundet de måske bedste arbejdesstrømper, man kan få for penge. Strømperne her er i en forstærket kvalitet, med en tæt vævet yder og bløde indvendlig.

Du kan få dem i str. fra 40 til 50.

Erhvervskøb, stor køb af arbejdsstrømper til virksomheden

Skal du bruge mange par, over 50 par er du velkommen til at kontakte os direkte på kundeservice@sokkeposten.dk, så sender vi gerne et tilbud til dig. Du er velkommen. 

 

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shop