Uldsokker til herrer

Uldsokker til herrer

Uldsokker er gode, når det først begynder at blive koldt undenfor - og det er det jo en stor del af tiden. Derfor er det altid en god ide med et par lækre og varme uldsokker til sokkeskuffen. Hos SokkePosten finder du masser af bløde og behagelige uldsokker lavet i de bedste materialer.
Filter

Varer
31 varer.

Uldsokker til mænd - perfekte til de kolde vinterdage

Uldsokker og strømper til herrer i uld er et musthave i sokkeskuffen, eftersom de er perfekte til de kolde vinterdage, hvor fødderne er ekstra udsatte for kulde og træk. Hos SokkePosten.dk har vi et bredt udvalg af bløde og varme uldsokker til mænd. Et par gode uldsokker er både gode til udendørs brug, hvis du har godt med plads i støvlerne og gerne vil sørge for at holde fødderne varme, eller til indendørs brug som alternativ til sutsko.

Uldsokkerne, du finder hos os, er af god og høj kvalitet, der gør, at de holder i mange år. Derudover er det lavet af gode materialer, der sikrer, at de er bløde og behagelige at have på, uden at det kommer til at stikke og kradse, som du måske kender fra andet, der er fremstillet i uld.
Vi har også uldsokker til damer/kvinder, hvis du er landet på den forkerte side. Tryk her for at se vores store uld-udvalg til damer.

Hvorfor vælge uldsokker til mænd?

Uld er et naturmateriale og fungerer perfekt til at holde på varmen. Uldsokker kan derfor holde dine fødder varme på alle tidspunkter, og de er dermed perfekte til dig, der døjer med kolde fødder. Ikke nok med, at de holder på varmen, så er de også bløde og behagelige at have på.

Vores uldsokker til herrer kan også bruges som hyggesokker, eftersom deres gode kvalitet gør, at de er bløde og behagelige, og at der ikke er noget ved materialet, der stikker og kradser.

Skulle du risikere, at uldsokkerne bliver våde, mister de heldigvis ikke deres isolerende evne, og de har dermed stadig evnen til at regulere temperaturen og holde på varmen. Derfor er vores uldsokker ideelle til kolde dage og snevejr. Så selvom sneen måtte trænge igennem dine sko, risikerer du ikke at få kolde fødder med det samme, som du nok før har oplevet med andre former for sokker og strømper.

Uldsokker til gode priser

Du kan altid finde sokker til gode priser her på siden, så du slipper for at bruge en formue, når du shopper sokker. Det samme gælder for vores udvalg af lækre uldsokker. På siden finder du ligeledes altid gode tilbud på uldsokker til mænd og andre sokker, så du altid har mulighed for at gøre dig en god handel.


Du finder både enkeltpar og pakker med flere par uldsokker i. Vælger du eksempelvis en pakkeløsning, kan der være gode penge at spare, og samtidig får du endnu flere, så du samtidig slipper for at vaske alt for ofte. Husk også at tjekke alle vores andre sokker, strømper og gode pakketilbud, når du alligevel er i gang med shoppingen.

Er du i tvivl om uldsokkerne?

Er du ikke sikker på, hvilken størrelse, du skal vælge dine uldsokker i? Har du spørgsmål til materialer, priser eller noget helt andet? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, hvad end de måtte dreje sig om. Du er altid velkommen til at skrive til kundeservice på salg@sokkeposten.dk eller ringe til os på 30 14 95 95. Vi har åbent for telefonen alle mange til torsdage mellem 10.00 og 14.00 og fredag indtil kl. 14.00.