100% tilfreds med vores sokker og strømper

garanti på sokkeposten.dk

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds
Skulle der være problemer med de strømper eller andre vare du modtager fra SokkePosten.dk kan du altid sende dine vare retur til sokkeposten.dk, hvis det er fejl i varene.

Vi stiller ingen spørgsmål, og du får naturligvis din betaling retur, eller hvis du vil have nye vare sender vi dem til dig. Det er op til dig at vælge hvad du fortrækker - Vi er ikke tilfreds, før du er tilfreds. Det er kunden der skal være tilfreds, og du er kunden hos sokkeposten.dk.

Kundeservice

Du kan altid skrive til kundeservice på Salg@sokkeposten.dk

På alle hverdage kan du ringe på telefon: +45 30 14 95 95 mellem 10:00 - 14:00.

Tager vi ikke telefonen, er vi optaget, så læg en besked. Vi vender altid tilbage til dig. (Prøv gerne i weekenden, så ringer vi som regel også tilbage.)

Betalingsløsninger

Vi har forskellige løsninger du kan vælge imellem:

- Mobilepay
- Debit / kreditkort

Hvorfor skulle vi hedde sokkeposten.dk?

Her kan vi skrive at vi brænder for sokker og strømper - At vores store passion er sokker og strømper, ... men helt ærligt; HVEM SYNES SOKKER OG STRØMPER ER FEDE?? Så her har du den virkelig historie bag sokkeposten.dk

Jo, det hele startede med en bog der var fuld af ideer om hvordan man kunne skabe sig en forretning. Bogen, som vi klart vil anbefale, hedder "4 timers arbejdsuge" (find den her).

Hvorfor sokker og strømper?
Det begyndte med at vi undrede os over, hvordan sokker og strømper kom i vores skuffer. Det var et faktum vi måtte se lidt nærmere på. Vi kom frem til at vi ikke vidste hvordan det foregik, vi havde ingen anelse over hoved.

Det eneste vi kunne blive enige om var, at det de stoppede med at komme, når man blev single (ok, vi var en folk mænd der drøftede sageren).

Vi gider ikke købe sokker eller strømper, men det var jo nødvendigt - Det i kombination med før omtalte bog, bragte vores tanker hen på at skabe sokkeposten.dk - Dvs. navnet "Sokkeposten.dk" var ikke vores idé. Det er idéen for original til. Navnet "sokkeposten.dk" kom fra en skønne kvinde, som indehaveren af sokkeposten.dk i dag bor sammen med.

Vi støtter

Vi støtter Saran.dk