VIP – ADGANG | Cyber Monday - sidste udsalgsdag før priserne stiger 
>> KLIK HER <<

Om SokkePosten

Hos Sokkeposten arbejder vi hver dag på, at tilbyde vores kunder det bedste sortiment af sokker og basistøj som nattøj og undertøj. Vi går op i, at de produkter, du kan finde på vores side, er af høj kvalitet, så de er allesammen håndplukket af vores passionerede team. 

Vi har en passion for, at tilbyde det bedste inden for strømper og sokker. Sokker er en vigtigt del af påklædningen, og det er noget vi alle har brug for, og bruger hver dag. Vi bruger allesammen sokker næsten hver eneste dag, så selvfølgelig skal strømperne være lige så flotte og behagelige som resten af dit outfit.

Der findes så mange forskellige strømper, og vi vil altid gøre vores bedste for at tilbyde det bedste udvalg af sokker i lige den farve, det mønster eller det motiv, du ønsker. Vi går ikke kun op i, hvordan sokkerne ser ud; vi lægger også vægt på, at strømperne er en høj kvalitet, behagelige at have på lavet af gode materialer.

Vi har en forkærlighed for bambus sokker - og det er ikke uden grund! Som de sokke-connoisseurer, vi er, har vi søgt højt og lavt efter de bedste sokker, og vi er faldet pladask for strømper i bambus. De behagelige, bløde og slidstærke sokker er gode for både miljøet og dine fødder. Ens fødder kan ånde frit i det skønne bambus, også er de ikke svedige mere. Hvis du ikke har prøvet dem endnu, kan vi kun anbefale dig, at give bambus strømper et forsøg. Dette gælder også alt vores andet udvalg af tøj og undertøj i bambus, eksempelvis de super lækre bambus underbukser. 

Vores eget brand

Vi er så glade for bambus sokker så vi har skabt vores eget brand som hedder iZ Sock. iZ Sock er et dansk brand der sælger stilsikre og bæredygtige sokker i det miljørigtige materiale bambus. Der er super komfort, og bambus sokkerne passer til enhver lejlighed. Læs mere om iZ Sock her

Kontakt os

Hvis du vil i kontakt med os så skriv gerne en e-mail eller ring til os.

Mail: salg@sokkeposten.dk

Telefon: +45 30 14 95 95 mellem 10:00 - 14:00.