Skynd dig! Kæmpe sommerudsalg slutter i dag!
>> SHOP HER <<

Arbejdsstrømper

Arbejdsstrømper

Arbejdsstrømper er slidstærke og holder i lang tid. Strømperne du finder på SokkePosten er produceret i en forstærket kvalitet med en tæt vævet ydre samtidig med, at de er super bløde indvendig.
Filter

Varer
144 varer.

Arbejdsstrømper til mænd - Slidstærke sokker, der holder i lang tid

Hvis du leder efter et par gode sokker, som med sikkerhed holder til det meste, og som gør, at dine fødder har det godt og behageligt, så er der kun gode grunde til at vælge de smarte arbejdssokker til mænd. De er ikke kun egnede til arbejdsrelaterede opgaver, men er ligeledes gode til de lange vandreture, eller hvis du blot ønsker dig et par kvalitetsrige sokker, der holder i lang tid. Med et par arbejdsstrømper til herrer som disse, skal du ikke bekymre dig om at slide hul på dem med det samme.

På SokkePosten.dk finder du et bredt udvalg af arbejdsstrømper til mænd i alt fra bomuld til uld.

Slidstærke strømper i topkvalitet

Alle vores arbejsstrømper kommer i de bedste materialer og yderst god kvalitet. Ydersiden af sokkerne er tæt vævet, hvilket gør dem stærke, slidstærke og ekstra holdbare. Samtidig er de dog bløde som frottéstrømper indvendig, hvilket betyder, at de ikke blot er varme men ligeledes super behagelige at have på. Med frottéstrømpen fra iZ SOCK får du en strømpe, der har alt det, sådan en strømpe skal have! Den er holdbar, den er vildt blød og er forstærket de rette steder - ved hæl og sål.


Arbejdsstrømper i varmt uld

Hvis du er typen, der ofte er udenfor og arbejder, laver havearbejde eller lignede, så kunne du måske godt bruge et par eller to af de lækre og bløde arbejdssokker i uld. Uldsokkerne fra Egtved er alle i en lækker og behagelig uldkvalitet. De er strikket i en kraftigere uldkvalitet, som gør, at de bliver langt mere slidstærke end mange andre typer af uldsokker, der findes på markedet, og derfor er de perfekte som arbejdsstrømper. Det samme gælder sokkerne fra Claudio, og naturligvis finder du også de klassiske tennissokker, der falder i god jord hos de fleste.

Arbejdsstrømper i uld er perfekte til udendørsaktiviteter eller arbejde udenfor. Med de lækre og varme sokker slipper du for kolde og frosne fødder og tæer, når du skal være ude i kulden i mange timer ad gangen.

Tjek valget af bløde og varme arbejdsstrømper i uld her på SokkePosten.dk, så du er klar til mange arbejdstimer udenfor og i al slags vejr.

Gode priser på alle vores arbejdsstrømper

Alle vores arbejdsstrømper du finder her på siden fås til gode og fornuftige priser. Det er et par sokker, der holder i lang tid, så du er ikke nødsaget til at skulle ud og købe helt nye arbejdssokker i tide og utide. Derfor er det en rigtig god investering til super fornuftige priser. Du kan også holde øje med alle vores tilbud og udsalg, vi løbende har her på siden.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til noget eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Du kan altid skrive til os på salg@sokkeposten.dk eller kontakte os telefonisk på 30 14 95 95 i tidsrummet 10.00 - 14.00.