SPRING SALE | SPAR HELT OP TIL 50%
>> KLIK HER <<

Herre

Du finder herrestrømper her på SokkePosten i flere forskellige prisklasser. Kvaliteten holder for på alle niveauer for vores herrestrømper, og strømper til mænd.
Filter

Varer
2018 varer.

Herrestrømper og sokker - Se hele udvalget

Her finder du vores udvalg af herrestrømper og herresokker.
Du finder iZ Sock såvel som andre kendte mærker i forskellige tekstiler. Bambus strømper og bomuldssokker.

Gode billige herrestrømper

Den rødetråd gennem vores udvalg, er vi har testet vores leverandører inden de bliver præsenteret for dig. Du finder herrestrømper her på SokkePosten i flere forskellige prisklasser. Kvaliteten holder for på alle niveauer for vores herrestrømper, og strømper til mænd.


Herrestrømper af bambus

Når du ser ned over udvalget af strømper til herren her på siden. Du vil finde frem til en række af strømper der lavet af bambus. Det er ikke noget tilfælde, at vi har valgt at have så mange modeller med bambusfibre som vi har. Årsagen er enkelt: Det er FANTASTISKE strømper at have på fødderne. Kort om fordelene:

– De er meget bløde, nærmest som silke
– De er antibakterielle (mindre sure tæer)
– De holder fødderne i en behagelig temperatur
– De holder farven længere end bomuldsstrømper

Du finder bomuldsstrømper, men …

Du finder naturligvis bomuldsstrømper i udvalget. Dog er det bomuldsstrømper af kæmmet bomuld, der både er stærkere og mere holdbar end bomuld der ikke er kæmmet. Vi kan godt anbefale disse strømper, ellers ville de have være i vores udvalg.

Vi har i vores udvalg gået efter at gør det så let for dig, som det er muligt at finde de strømper du søger. Der er en guide ude til venstre hvor du let og enkelt kan klikke den størrelsen du søger, og straks finde den strømpe du søger. Vi har mange sokker fra iZ sock, og det med god grund. Det er en god kvalitet, og til priser der ikke når de højder som andre førende mærker.

Velkommen til strømper til mænd på SokkePosten.dk