BLIV SOMMERKLAR NU MED OP TIL 50% RABAT 
>> SHOP HER <<

Tennissokker

Tennissokker

Tennissokker er bløde og behagelige at have på, og så kan de bruges til meget mere end blot det sportslige univers. De er også praktiske og gode til de lange gåture, til brug i gummistøvlerne, eller når du bare skal hyggederhjemme.
Filter

Varer
48 varer.

Tennissokker til mænd

Spiller du tennis, eller leder du bare efter et par gode tennissokker til herrer? Så kan vi med sikkerhed være dig behjælpelig her på SokkePosten.dk. Hos os finder du gode tennissokker og strømper i god kvalitet, der sidder godt og behageligt på fødderne. De er lækre og bløde, og så er de lavet af gode materialer, der gør, at de er slidstærke og holder i lang tid.

Sokkerne der kan bruges til lidt af hvert

Når du hører ordet tennissokker, så tænker du nok tennis eller bare generelt sport, og det er der selvfølgelig en god grund til. De er nemlig gode og velegnede til mange forskellige sportslige aktiviteter, men de kan også så meget mere end det. De kan være perfekte og super komfortable, når du skal ud at gå lange ture og ønsker, at fødderne skal have det varmt og behageligt. Tennissokkerne til mænd kan også være gode i et par gummistøvler eller andre støvler, hvor der er brug for lidt ekstra komfort og isolering. Sidst men ikke mindst, så er de super behagelige og komfortable at hoppe i, når du bare skal gå rundt derhjemme. Alt i alt er det et par gode og alsidige sokker, der kan bruges til lige netop det formål, du ønsker.

Tennissokker har en berettigelsen, det er tæt på et must

Tennissokker har længe ligget i skufferne rundt omkring. Bedste husker jeg dem fra 1980’erne, hvor de kom uden på bukserne. I 1980’erne var de igennem en længere periode absolut højeste mode. Tennissokkerne har aldrig igen nået denne højde på modehimlen, men der ikke forsvundet ud i glemslen.

Tennissokkerne lever i dag en tilværelse også uden for tennisbanen. De bliver ikke kun brugt til ketchersport som badminton eller squash, de finder stadig anvendelse i løbeskoene hos dem der foretrækker den lidt tykkere bomuldsstrømpe.

Tennissokker til hverdagen og weekend

Tennissokkerne finder anvendelse mange steder ikke mindst hvor der er lidt grovere sko i brug. Mennesker med håndværk eller som arbejder under forhold hvor sikkerhedssko er et krav, nyder stor glæde ved tennissokkerne stadig.

Men det er nu ikke det eneste sted de finder anvendelse. Det er hyggeligt at tøffe rundt i tennissokker hjemme, eller i weekend når gummiskoene kommer på fødderne. Tennissokker er da også behagelige i gummistøvlerne, når det ikke er uldstrømpe-vejr.

Tennissokker er og vil altid blive en allround strømpe.
De finder anvendelse i mange sammenhænge og man bør ganske enkelt have nogle par liggende i sokkeskuffen. Du er blevet nysgerrig på tennis og hvordan det opstod, kan vi anbefale at finde lidt mere viden om tennis her.

En trendy sok

De har også for længe siden bevæget sig ind i modebilledet. Vi har også dem på lageret hos SokkePosten i top kvalitet og en klare stærke farver.

Flere af vores strømper der gode til træning finder du her.