Bambus strømper

Strømper med bambusfibre har mange fordele, derfor er vi glade for kunne præsentere dig for vores store udvalg af bambus strømper. Køb dine strømper her på SokkePosten.dk.
Filter

Varer
56 varer.

Bambus strømper er lækre strømper, med en meget høj komfort

Bambus strømper, høj komfort

Strømper med bambusfibre har mange fordele, derfor er vi glade for kunne præsentere dig for vores store udvalg af bambus strømper. Køb dine strømper her på SokkePosten.dk

Der er mange fordele ved tekstiler lavet af bambus. Den umiddelbare er at man ikke får så varme fødder og dermed mindre sure tæer. Årsagen skal bl.a. findes i at bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibre og dermed fjerner de fugten og varmen fra fødderne.

Stort udvalg af bambus strømper

Vi har været ude for at finde et stort udvalg af bambus strømper til dig. Du finder mærker som Egtved, JBS og iZ Sock.

Hvorfor skal man vælge bambus

Der er flere grundet til at bambus er et skønt materiale, og her er de synes vi vigtigste grunde der er til at vælge netop en strømpe med bambus fibre.

– Du er træt af at svende om fødder… Bambusstrømperne er op til flere gange mere svedabsorberende end bomuld

– Du er træt af sure tæer … Bambus virker naturligt antibakterielt og modvirker derfor sure tæer, fordi de bakterier, der udvikler dårlig lugt har vært ved at trives i bambusfibre.

– Du er på jagt efter en lækker gave der kan bruges og giver glæde dag efter dag … Gaveæske du finder fra JBS er en oplagt idé

– Du vil forkælde sig selv med lækre strømper … Bambus strømperne fra både Egtved og iZ Sock er lækre bløde bløde og de bliver ikke “trælse”, deforme eller stive efter vask.

– Miljøv betyder noget for dig … Bambus er meget hurtig voksende, og der bruges ikke pesticider og kunstgødning når de dyrkes.

Bambus strømperne og de mange fordele

Bambus er antibakterielle og har en lidt mere blank overflade
Det er således at bambusfibre har en antibakteriel egenskab, der hindre bakterier i at formere sig. Det er en egenskab der holder i bambus vask efter vask. Når du ser på en bambus strømper kan den godt have en lidt mere blank overfalde end bomuldsstrømper, det skyldes bambusfibrene.

Du kan med sindsro påføre dig bambus strømper
Fibrene udvindes naturligvis af bambus, og det gør dem faktisk mere miljørigtige end mange alternativer. Årsagen findes i at bambus er bland de hurtigste voksende planter i verden, og de vokser uden brug af pesticider.

Fordele ved bambus i oversigt
– Bambusfibre indeholder antibakterielle stoffer og forhindrer dårlig lugt
– De har en god sugeevne og fantastisk luftighed / åndbar
– De der er meget velegnet til personer med allergi.
– Holder altid fødderne ved den rigtige temperatur og de er lette for huden at ånde igennem
– De har stor farve holdbarhed.
– Bambus tekstiler er meget bløde (føles som silke).

Er du i tvivl om forskellen på sokker og strømper så klik her.

Bambus strømper, høj komfort

Det kunne være fristende at giver en person der endnu ikke har prøvet et par strømper af bambus, et par. Da det ofte resultere i af personen, ganske enkelt ikke vil gå med andet fremover. Det kan vi desværre ikke tilbyde på SokkePosten, men her vil vi kort komme omkring, det oplevelse det giver at bruge bambus strømper.

Komfort, og behagelige fødder dagen lang
Ofte er det sådan at vores fødder kommer i et par lukkede sko, og skal holde vejret hele dagen lukket inde i mørket. Ok, der findes rigtig gode sko, der både er åndbar og føles fantastisk om fødderne. Men der er en hurtig gevinst ved at tage et par bambus strømper på fødderne.

Den er flere klare fordele, men det du først møder er det at de er bløde som silke og meget behagelige mod fødderne.

Bedre temperatur om fødderne
Det næste er at du opleve at du ikke længere sveder eller fryser så meget om fødderne.
Årsagen er at bambus er rigtig god til at optage og afgive fugt. Fugtige varme fødder afgiver fugt (sved) og det optager strømperne. Varmen fra dine fødder får fugten til at fordampe, ind til dine fødder igen har den perfekte temperatur.

Mindre sure tæer
Ja – det er ikke sådan at du ikke længere får sure tæer. Men faktum er at bambus er antibakteriel, og det betyder at bakterierne ikke så let kan formere sig i bambus. Det giver mindre suer tæer i skoene.

Dertil kommer at bambus er bedre for miljøet i fremstillingen, end tilfældet ofte er med bomuld. Så du kan med god samvittighed begynde at bruge dine nye lækre og høj komfortable strømper.