Bambus strømper

Køb Bambusstrømper hos Sokkeposten og få luksus og komfort til dine fødder. Strømper med bambusfibre har mange fordele! Derfor er vi glade for at kunne præsentere dig for vores store udvalg af strømper og sokker i bambus.
Filter

Varer
102 varer.

Bambus strømper og bambus sokker - luksus og komfort med mange fordele

Strømper med bambusfibre har mange fordele! Derfor er vi glade for at kunne præsentere dig for vores store udvalg af strømper og sokker i bambus.

Derfor er bambussokker det nye sort

Bambus er hot i tekstilverdenen, fordi det har en række fordele, der gør det særligt godt egnet til kropsnær beklædning - for eksempel sokker.

Det skyldes, at bambusfibre er meget bløde, og det føles næsten som silke på huden, men den uovertrufne komfort er kun en af fordelene, som gør, at vi anbefaler bambusstrømper.

Fibrene i bambus indeholder nemlig et naturligt antibakteriel, der hindrer bakterievæksten, som er skyld i dårlig lugt. Dine fødder kan stadig blive sure i strømper af bambusfibre, men betydeligt mindre sammenlignet med bomuldssokker.

Dine fødder bliver ikke så varme i bambus sokker, og derfor vil du opleve mindre - undskyld mig - fodsved. En af grundene til dette er, at bambusfibre kan absorbere 50% mere fugt end bomuld, så dine tæer bliver holdt tørre og tempererede.

Forklaringen på det er, at fugten, der er optaget i sokkerne, fordamper, når dine fødder bliver varme, og det giver en kølende effekt. Når dine fødder ikke længere er varme, stopper fordampningsprocessen, og dine fødder har en behagelig temperatur.

Der er ikke noget værre end at fryse om tæerne på kontoret, eller at fødderne koger til farmors fødselsdag, og det kan strømper med bambusfibre hjælpe med at forhindre. Hvis dine fødder har det godt, har du det godt.

Bambusstrømper holder også bedre på farven end sokker af bomuld. Bambussokker er altså ikke bare det nye sort - de er også sorte meget længere.

… Men ikke kun sort

Det er ikke kun den sorte farve, der holder bedre i bambus strømper - alle de andre farver gør selvfølgelig også! Du har derfor rig mulighed for at gå på opdagelse i vores store farvestrålende udvalg af mønstrede og stribede bambussokker.

Vi har JBS bambus sokker, uanset om du vil have klassiske sorte, grå eller blå strømper eller sokker med striber og mønster. Du kan altid finde et godt tilbud på bambusstrømper, hvis du går på jagt i vores gaveæsker. JBS laver også lækre bambus boxershorts, hvis du bliver helt hooked på bambus tøj.

Bambusstrømper fra iZ Sock findes også i (kedelige) klassiske farver som marineblå, lysegrå og sort, men har desuden et stort udvalg af farver og striber, hvis du vil pifte outfittet - eller humøret - op.

Derfor skal du vælge bambusstrømper

  • Det er meget bløde, nærmest som silke
  • De er antibakterielle, hvilket modvirker sure tæer
  • De holder fødderne i en behagelig temperatur
  • De holder farven længere end bomuldsstrømper

Bløde bambusstrømper til hele familien

På SokkePosten.dk kan du købe bløde og behagelige iZ Sock bambusstrømper til børn og voksne, så du kan klare hele familiens sokkekøb lige her.

Det kan være svært at beskrive den oplevelse, det er at prøve et par bambussokker for første gang, når man er vant til bomuldsstrømper. Det første, du vil opleve, er, hvor bløde og behagelige bambusfibrene er. Bambus strømperne føles nærmest som silke mod huden.

I løbet af dagen vil du opdage, at dine fødder har en bedre temperatur og ikke sveder eller fryser så meget. Derfor vil dine fødder have det behageligt hele dagen lang.

Mindre sved betyder også, at tæerne ikke bliver så sure som i bomuldssokker, og det kommer du til at sætte pris på, når du tager skoene af efter en lang dag.

Bambusstrømper i højeste kvalitet til ham

Vores store udvalg af sokker i bambusfibre til herre inkluderer blandt andet bambusstrømper i høj kvalitet fra Egtved Strømper, der siden 1931 har produceret sokker med fokus på design, komfort og kvalitet til den stilbevidste mand.

Hvis du synes, sokker skal være sorte, kan du selvfølgelig finde sorte bambusstrømper til herre uanset om du vil have almindelige strømper, kortere ankelsokker eller helt korte footies i bambus.

Til modige og moderigtige mænd har vi masser af farvede bambusstrømper, uanset om det skal være mønstrede bambusstrømper eller bambusstrømper med striber. Et par frække, farvestrålende strømper kan give et twist til et kedeligt outfit.

Leder du efter en lækker gave til en mand i dit liv, er det en oplagt idé at tage et kig på vores gaveæsker fra JBS - så er du sikret en gave, der vil blive brugt og bringe glæde i hverdagen.

Hvis du bliver helt hooked på sokker og tøj af bambus, har vi også boxershorts fra JBS i bambus og T-shirts i bløde bambusfibre fra JBS

Lækre bambusstrømper til hende

Vil du forkæle dig selv eller en dejlig kvinde i dit liv med lækre strømper, vil vi varmt anbefale bløde bambussokker fra iZ Sock, der ikke bliver deforme eller stive efter vask.

Når du først har prøvet sokker i bambusfibre, vil du sandsynligvis nægte at gå med andet fremover, da de giver en helt unik komfort og er silkebløde på fødderne. Se vores store udvalg af lækre bambusstrømper til kvinder, hvor du finder alt fra footies og ankelsokker til almindelige strømper i sort og hvid - eller stribede og farvestrålende.

Og så kan du endda shoppe bambusstrømper med god samvittighed! Bambus er nemlig meget bedre for miljøet end bomuld i fremstillingen, så du kan nyde dine nye, lækre, komfortable strømper med ren samvittighed.

Vi ville ønske, vi kunne sende dig et gratis par, så du selv kan mærke, hvorfor vi er så vilde med bambus sokker, men du må bare stole på os, når vi siger - du kommer ikke til at fortryde at købe strømper i bambus!

Bambusskove og pandaer

Bare rolig, vi tager ikke bambus fra pandaerne. Pandaer spiser bambus og lever i bambusskove - heldigvis bruges disse skove ikke til landbrug. Det bambus, der bliver brugt til vores sokker, kommer udelukkende fra plantager.

Bambus er en form for sødgræs og ikke træ. Den hule og runde struktur gør bambus til en helt unik planteart. Bambus er også mere fleksibelt og stærkere end træ.

Ingen planter på jorden vokser så hurtigt som bambus. De fleste bambustyper gror 5-20 cm dagligt, men nogle typer kan gro helt op til en meter om dagen. Planterne kan blive over 30 meter høje og bambusstammerne kan have en diameter helt op til 20 cm.

Det er relativt nemt at dyrke bambus, og det kan dyrkes uden brug af pesticider. Det kan endda vokse i høje luftlag - der er fundet bambus i 4 kilometers højde i Himalaya.

Bambus som tøj

Fordelene ved bambus er nærmest uendelige; bambus absorberer nemlig også 5 gange så meget CO2 som en lige så stor mængde træer og bidrager derved betydeligt til reduktionen af drivhusgasser.

I 2001 opdagede man ved University of Bejing, hvordan man kan fremstille tekstil ud af bambus, og hurtigt fandt man mange fordele ved den nye type tekstil. Bambus er et meget stærkt materiale, så det giver holdbart og slidstærkt tøj.

Stof af bambusfibre har fremragende ventilation samt absorberingsevne. Du vil føle, tøjet holder sig “friskt” hele dagen, og du ikke bliver så svedig.

Fibrenes struktur har ingen ru elementer, der kan irritere huden, og derfor føles bambustekstil blødt og glat på huden. Det er vigtigt, at tætsiddende tøj som undertøj og sokker er behageligt, og derfor egner bambusfibre sig godt til dette formål.

Bambusfibrene har også en naturlig antibakteriel effekt, der er med til at bekæmpe bakterier. Det hjælper både i forhold til svedlugt, der skyldes bakterier, og kan berolige huden, hvis du for eksempel har problemer med eksem.

Sidst, men ikke mindst, sikrer de glatte bambusfibre færre krøller i tøjet, så du ikke skal stryge.

Vi vil gerne besvare spørgsmål om bambussokker

Glade og tilfredse kunder er meget vigtigt for os, og derfor er du altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om bambusstrømper. Vi står klar med råd og vejledning i vores kundeservice, så send os en mail på Salg@sokkeposten.dk eller ring til os på 30 14 95 95 i tidsrummet 10.00-14.00 mandag-torsdag og 10.00-14.00 fredag.

Og husk, vi altid har fri fragt ved køb over 149 kr og lynhurtig levering, så det aldrig bliver en sur pligt at købe nye sokker!

Klik på din størrelse i strømper og sokker.

Str. 35 - 38 Str. 36 - 41 Str. 36 - 40 Str. 37 - 39
Str. 37 - 41 Str. 37 - 41 Str. 38 - 40 Str. 39 - 41
Str. 40 - 42 Str. 40 - 43 Str. 40 - 45 Str. 40 - 47
Str.42 - 43 Str. 44 - 46 Str. 45 - 48 Str. 47 - 49
Str.48 - 50 One Size

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til bambusstrømper

Hvad er bambussokker?

Bambussokker er sokker, der er lavet af bambusfibre, som gør dem bløde og behagelige. Derudover er de med til at modvirke sure tæer grundet deres gode svedabsorberende evne. De mest populære bambusstrømper er de sorte bambusstrømper.

Er bambusstrømper allergivenlige?

Ja - bambusstrømper er allergivenlige, fordi der bliver brugt langt færre kemikalier ved indfarvningen. Derudover indeholder bambusfibrene antibakterielle egenskaber, som er med til at holde pollen og støvpartikler nede.

Er bambusstrømper miljøvenlige?

Ja - bambusstrømper er både miljøvenlige og bæredygtige. Det skyldes, at bambus er den hurtigst voksende plante i verden, og derfor kan der dyrkes op til 10 gange mere bambus end bomuld pr. kvadratmeter.

Hvor hurtigt vokser bambus?

De fleste bambusplanter vokser 5-20 cm om dagen, men nogle typer kan vokse helt op til en meter om dagen.