Bambusstrømper

Bambusstrømper

Bambusstrømper har et hav af gode fordele, og så kan du få dem i lige netop det udtryk, du ønsker. På SokkePosten kan du nemlig finde dem i både sort eller med farver og med lige præcis de mønstre, der matcher dine behov.
Filter

Varer
50 varer.

Bambusstrømper til herrer - strømperne med mange fordele

Går du ofte i indelukkede sko, og er det et problem, når du begynder at svede omkring fødderne? Det kender vi godt, og derfor kan vi varmt anbefale de behagelige og svedtransporterende bambusstrømper. De bløde og komfortable sokker er et musthave, hvis du har en tendens til at svede meget om fødderne og få sure tæer. Udover at modvirke sure tæer, så har de en lang liste af gode fordele, og så finder du et bredt udvalg her på SokkePosten.dk.

Perfekte til dig med sure tæer

De smarte bambussokker er perfekte, hvis du døjer med sure og svedige tæer. De er nemlig langt mere svedabsorberende end strømper lavet af andre materialer, og så har de en helt fantastisk sugeevne. Den gode sugeevne gør, at de er rare at have på, og samtidig gør det, at huden ånder bedre gennem stoffet. Dette er med til at give en god blodcirkulation og en god og stabil temperatur omkring fødderne.

Strømperne er lavet af bambusfibre, der har en naturlig antibakteriel virkning. Dette er ligeledes en fordel, hvis man døjer med sure tæer, eftersom de bakterier der udvikler dårlig lugt, har svært ved at trives i bambusfibre.

Praktiske og allergivenlige

Vores bambussokker til mænd har en super god holdbarhed grundet det slidstærke materiale. Vi har blandt andet også bambusstrømper fra mærker såsom iZ SOCK og Egtved, som begge går op i god kvalitet og godt design.

Ikke nok med, at sokkerne er praktiske og holder i lang tid, så holder de også godt på farven. Det betyder, at det kræver langt færre kemikalier ved indfarvningen, hvilket gør dem langt mere velegnede til folk med allergi. Samtidig indeholder bambusfibrene antibakterielle egenskaber, som er med til at holde pollen og støvpartikler nede, og sidst med ikke mindst, så er bambusstrømperne miljøvenlige og bæredygtige. Det er de, fordi bambus er blandt de hurtigst voksende planter i verden, og så vokser de helt uden brug af pesticider. Der er derfor mange gode grunde til at vælge bambussokker. Ikke kun hvis du lider af allergi, men også hvis du går op i miljøet og gerne vil være lidt mere bæredygtigt i din hverdag.

Klassiske sokker eller dem med mønster

På SokkePosten.dk finder du et bredt udvalg af strømper og sokker i bambus til mænd. Du kan ligeledes både shoppe de klassiske i neutrale farver såsom sort, blå og grå nuancer, og du kan finde dem med lidt mere mønster på, hvis du ønsker lidt mere end blot det helt neutrale look. På shoppen findes noget til enhver smag, og der er derfor gode muligheder for, at du kan finde lige netop de strømper og sokker, der matcher dine ønsker og behov.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til noget eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Du kan altid skrive til os på kundeservice@sokkeposten.dk eller kontakte os telefonisk på 71 74 77 62 i tidsrummet 18.30 - 20.30.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er bambussokker?
Bambussokker er sokker, der er lavet af bambusfibre, hvilket gør det bløde og behagelige. Derudover er de med til at modvirke sure tæer grundet deres gode svedabsorberende evne.


Er bambusstrømper allergivenlige?
Ja - bambusstrømper er allergivenlige, eftersom der er brugt langt færre kemikalier ved indfarvningen. Derudover indeholder bambusfibrene antibakterielle egenskaber, som er med til at holde pollen og støvpartikler nede.


Er bambusstrømper et bedre valg end bomuldssokker?
Bambusstrømper er blødere end de almindelige bomuldssokker. Derudover er de mere miljøvenlige og ikke mindst allergivenlige, end bomuldssokker er.


Er bambusstrømper miljøvenlige?
Ja - bambusstrømper er både miljøvenlige og bæredygtige. Det skyldes, at bambus er blandt de hurtigst voksende planter i verden, og så vokser de helt uden brug af pesticider.


Er bambussokker behagelige at have på?
Ja - bambussokker er lavet af bambusfibre, der gør dem bløde som silke. Derudover har de en god svedabsorberende evne, der gør, at de er med til at sikre en stabil temperatur omkring fødderne.