BLIV SOMMERKLAR NU MED OP TIL 50% RABAT 
>> SHOP HER <<

JBS

Filter

JBS - undertøj, basistøj, strømper og meget mere til mænd

JBS laver alt inden for t-shirts, undertøj, boxershorts, nattøj, strømper og meget mere til mænd. På SokkePosten.dk finder du et bredt udvalg af deres lækre produkter.

JBS er en dansk virksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1939, og i dag er virksomheden kendt som en af Danmarks mest kendte mærker, når det kommer til herreundertøj og ikke mindst strømper. Nøgleordene hos JBS er kvalitet, pasform og individualitet, hvilket det har været siden starten, hvor Jens Bjerg Sørensen stiftede virksomheden.

Kvalitetsstrømper til gode priser

På SokkePosten.dk finder du selvfølgelig et stort udvalg af JBS strømper i forskellige farver og med mange forskellige former for mønstre. JBS gør det muligt for dig at finde lige netop de par strømper, du har brug for, når sokkeskuffen skal fyldes op. De lækre kvalitetsstrømper får du til gode og fornuftige priser, og du kan endda blande lige netop de strømper fra JBS, du bedst kan lide og dermed spare yderligere.

Tjek også alle vores gode tilbud på sokker og meget mere her på siden.

Kvalitet og komfort i top

Hos JBS går de op i, at det skal være rart og behageligt at have deres produkter på. Derfor er det vigtigt med gode materialer, en god pasform og samtidig, at det passer den netop din stil. På denne måde mener de, at du kommer til at føle dig allermest tilpas.

Og gode materialer går de højt op i. JBS er nemlig verdens første med grøn certificering af bambusundertøj. Det er ikke kun de råvarer, de benytter, men derimod hele forsyningskæden, der er FSC-certificeret. Så går du op i at skåne miljøet, og ønsker du at tage flest mulige miljømæssigt gode valg, så kan du med fordel investere i JBS’s bambusstrømper. Her på SokkePosten.dk finder du ligeledes hele det store udvalg af de populære bambussokker, så du kan være med på moden og gøre miljøet en tjeneste på samme tid.

Bambus, bomuld og uld

Du finder masser af sokker og strømper fra JBS, og så laver de dem i både bambus, bomuld og uld. Der er derfor gode muligheder for at finde nye strømper og sokker fra JBS, der matcher lige netop dine behov. Leder du eksempelvis efter et par varme sokker i god kvalitet, kan du med fordel vælge deres uldsokker. Søger du derimod sokker, der er gode til svedige fødder, når det er varmt udenfor, så er bambusstrømperne et musthave. Du kan også vælge at gå med de klassiske bomuldsstrømper, der både holder fødderne varme og er bløde og behagelige.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til noget eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Du kan altid skrive til os på kundeservice@sokkeposten.dk eller kontakte os telefonisk på 71 74 77 62 i tidsrummet 18.30 - 20.30.


Ofte stillede spørgsmål

Er JBS et miljømæssigt godt valg?
Ja - JBS er verdens første med grøn certificering af bambusundertøj. Hele deres forsyningskæde er FSC-certificeret.


Hvilke typer af sokker og strømper kan du få fra JBS?
JBS laver sokker og strømper i både bomuld. bambus og uld.


Kan du få mere end blot sokker og strømper fra JBS?
Ja - Du kan ligeledes få undertøj, basistøj, boxershorts og meget mere fra JBS.