JBS strømper - Tilbud på bomuldsstrømper tag 10 stk. og spar. - Fri fragt
JBS bomuldsstrømper

JBS strømper, tilbud – Tag 10 stk og spar 91,-

Her finder du de lækre herrestrømper fra JBS. JBS er grundlæggerens navn; Jens Bjerg Sørensen, der tilbage i 1939 startede virksomheden JBS. I dag er den danske virksomhed kendt som en af Danmarks mest kendte mærker når det kommer til herreundertøj og ikke mindst strømper. Vi er meget glade for at kunne præsentere dig for JBS strømperne på sokkeposten.dk.

Lækre bomuldsstrømper fra JBS

Det er lækre strømper som JBS producere. Vi har valg at her på SokkePosten at tilbyde de JBS strømper der har farver.
Vi er ikke kun til sorte strømper og de strømper som JBS designer er rigtig lækre og fede modestrømper. Vi har udvalgt JBS strømperne nøje, og håber du finder det udvalg du forventer, når det kommer til lækre modestrømper.


JBS Gaveæske med 7 par lækre strømper.

Gaveæske. 7 par lækre sorte bambus strømper fra JBS

Mangler du en gave, eller måske vil du bare forkæle dig selv. Så er løsning gaveæske fra JBS med 7 par lækre bambus strømper.
De findes i størrelser fra 37 til 48, så der er til både en mindre og store fod.

En sikker gave til manden der har har alt, og som kun vil have det bedste.

Billige JBS strømper
Du finder i langt de fleste tilbud på JBS strømperne en mulighed for at få dem lidt billigere. Vi har på næste alle strømperne et tilbud så du kan få 3 par til en nedsat pris. Billige JBS strømper til dig.

Lidt mere historie om JBS strømper
JBS strømperJBS Undertøjet A/S blev grundlagt i 1939 i Herning af danskeren Jens Bjerg Sørensen, som anvendte initialerne JBS i sit fulde navn til navngivningen af virksomheden. I sensommeren 1935 havde den 16-årige Sørensen forsøgt sig som landmand, men grundet sin astma valgte han i stedet at tage til Herning for at påbegynde en tilværelse som selvstændig i tekstilindustrien ved opstart af sin egen produktion af underbeklædning.

Virksomheden fik en tilstrømning af kunder i 1950’erne, da man kunne tilbyde en 30% prisnedsætning af ens produkter gennem rationalisering af produktionen (efter en præsentation af nogle amerikanere i 1952) samtidig med at man kunne levere i flere størrelser modsat mange af konkurrenternes daværende to størrelser: lille og stor. Da Sørensen døde i 1987 havde den ene af hans sønner, Claus Bjerg Sørensen, imidlertid overtaget ledelsen af virksomheden året forinden.

JBS har opkøbt en række andre virksomheden siden indlemmelsen af firmaet Olympia i 1987, blandt andet købte JBS i 1997 deres norske konkurrent Dovre. Brandet Olympia Marathon sælges i supermarkeder.

Se mere om JBS her

Loading...