VIP – ADGANG | Cyber Monday - sidste udsalgsdag før priserne stiger 
>> KLIK HER <<

Egtved Strømper

Filter

Egtved Strømper - kvalitet, design og komfort i højsædet

Hos Egtved designer de strømper til den kvalitetsbevidste og stilsikre mand, der stiller krav til, hvilke strømper han bruger. Siden 1931 har deres fokus været på kvalitet, design og komfort, og de søger altid den mest optimale kombination af funktionalitet og udtryk. Egtved går ikke på kompromis med de små detaljer, og derfor er deres mål ligeledes at levere slidstærke strømper i god kvalitet, der har en perfekt pasform og sidder behageligt og godt. Derfor tester de hele tiden de forskellige materialer og teknikker, de bruger til at udvikle og producere strømperne. På denne måde sikrer de at levere det bedst mulige produkt til sine kunder.

Strømper i høj kvalitet til mænd

Som sagt tester Egtved løbende de strømper, de udvikler og designer. Derfor har de også perfektioneret kvaliteten af strømperne, så de både er behagelige og komfortable samtidig med, at de har et flot og stilfuldt design. Så er du på udkig efter en stilfulde strømper i en kvalitet, der gør, at de sidder god på fødderne, er slidstærke og holder længe, så skal du gå efter Egtveds strømper.

På SokkePosten.dk finder du et bredt udvalg af deres smarte sokker og strømper. Der er altså rig mulighed for at finde stilfulde strømper, der passer lige netop din smag.

Bomuld, bambus eller uld

Egtved designer og producerer sokker og strømper i både bomuld, bambus og uld. Der er dermed gode muligheder for at finde et par smarte strømper til lige netop det formål, du har. Er du til de klassiske bomuldsstrømper eller de populære og eftertragtede bambussokker med gode svedtransporterende ever og mange andre fordele? Eller er du måske på udkig efter et par varmere sokker i lækkert Merino uld? Så er du kommet til det rette sted. På SokkePosten finder du nemlig alle disse luksuriøse og stilfulde sokker i lige det materiale, der passer til dine behov.

Du kan ligeledes finde Egtveds smarte knæstrømper, som er super behagelige at have på, og som varmer benene ekstra godt. Gå på opdagelse i shoppen og find lige netop de produkter fra Egtved, du allerbedst kan lide.

Neutrale eller mønstrede strømper

Alle Egtveds strømper har flotte og klassiske farver såsom sort, blå og forskellige grå nuancer. Derudover finder du også sokker med fine og moderne mønstre, der kan være med til at sætte prikken over i’et i dit outfit, når der skal ske lidt ekstra. De forskellige mønstre er hverken for meget eller for lidt, men lige tilpas. De er smarte og moderne, uden at det bliver for meget og alt for iøjnefaldende. Så du kan roligt gå med et par af de mønstrede Egtved strømper, uden at det bliver for prangende.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til noget eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Du kan altid skrive til os på kundeservice@sokkeposten.dk eller kontakte os telefonisk på 71 74 77 62 i tidsrummet 18.30 - 20.30.


Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er kvaliteten på Egtved strømper?
Egtved tester altid deres sokker og strømper, så de er sikre på at opnå den bedst mulige kvalitet. Derfor er kvaliteten af sokkerne høj.

Hvordan er priserne på Egtved produkter?
Priserne på Egtved produkter er alle fornuftige, og så får god kvalitet for pengene.

Laver Egtved mere end blot bomuldsstrømper?
Ja - Egtved laver også strømper af bambusfibre og sokker af blødt og lækkert Merino uld.