SPRING SALE | SPAR HELT OP TIL 50%
>> KLIK HER <<

T-shirts

T-shirts

T-shirts er ikke bare T-shirts. Det er en af de beklædningsgenstande der sidder tætteste på kroppen og de kan opfylde mange formål. T-shirts til sport, T-shits under en skjorte, eller blot til varm sommerdag.
kr kr
Filter

Varer
322 varer.

T-shirts i bambus og bomuld 

T-shirts er ikke bare T-shirts. Det er en af de beklædningsgenstande der sidder tætteste på kroppen og de kan opfylde mange formål. T-shirts til sport, T-shits under en skjorte, eller blot til varm sommerdag.

Vi er meget glade for på SokkePosten.dk at kunne tilbyde dig de lækre T-shirts fra JBS.

Dovre er kendt norske tøjmærke, som blev etableret i 1922

Dovre er Norges største undertøjsmærke, der også er den kendt for sin gode kvalitet og pasform når det kommer til T-shirts. Hos SokkePosten.dk finder du et bredt udvalg af deres T-shirts.

Bambus vs. Bomuld

Vi har på SokkePosten testet de T-shirts du finder i vores udvalg. Vi har også gjort os den umagen og teste bambus mod bomuld under forskellige forhold og til forskellige formål.

Generelt må vi sige at vi fortrækker T-shirts lavet af bambus, men det er sådan at der til nogle formål må siges at der ikke er den store forskel. Hvis man ikke har problemer med varme, og dermed let kommer til at svede, men man lige så godt anvende en bomuld som en bambus T-shirt under fx en skjorte eller sweater.  

Har man derimod let ved at komme til at svede, eller ved man at man skal ud og præsentere og dermed kommer til at svede er bambus den klare vinder.

 

T-shirt med bambusfibre

Bomuld har i mange år, faktisk i flere tusinde år været et fortrukne materiale når det kom til at fremstille beklædning. Helt tilbage til det gamle Ægypten har var det bomuld der var den fortrukne kilde til at lave tråd af for senere at fremstille forskellige beklædningsgenstande. Om de også den gang for godt 3.000 år siden også brugte T-shirts må stå hen i det uvisse.

I dag er noget at det bedste bomuld stadig at finde fra Ægypten, og bomuld har bestemt stadig sin berettigelse. Derfor finder du også bomuld T-shirts i vores udvalg.  

Der er flere årsager til at vi gerne vil slå et slag for bambusfiberen, også når det kommer T-shirts. Vi er ganske enkelt sikker på at flere og flere vil gå over til at tekstiler der er fremstillet af bambusfibre. Vi på SokkePosten.dk forudser, at forbrugerne ganske enkelt vil foretrække bambus når det kommer til kropsnær beklædning, som fx T-shirts og strømper.

Bambus er fantastik til at absorbere fugt

Bambusfiberens egenskaber når det kommer til at absorbere fugt er enestående. Der er flere forskellige studer omkring dette, nogle peger på at bambusfiberen kan optaget op til 70% mere fugt end bomuld. Vi vil dog gerne her forholde os lidt kritiske, da andre siger 50%. Vi har valgt at tro på de 50%. Der er bestemt også en mærkbar forskel, når du vælger at tage en T-shirt på der har et højt indhold af bambus, frem for en lavet af bomuld. Du vil hurtig kunne opleve en forskel, og vil bemærke at du føles mere frisk.

Effekten gør en fordel. Bambus gør en T-shirt ideel til sport

Faktum er at bambus er godt til at optage fugt. Det giver dig en fordel når du skal dyrke sport. Du kan med fordel bruge en T-shirt som svedtrøje, når du har brug for at få fugten væk fra kroppen. Det være sig under en cykeltrøje, under en skidragt eller som undertrøje under en fodboldtrøje. Når fugten hurtig optages, vil bambusfiberen også hurtig kunne afgive fugten igen. Det sker gennem en fordampning der drevet af din kropsvarme. Det giver en kølende effekt og det giver jo god mening når det handler om at komme af med kropsvarme. Fordele der giver mening i alle former for sport, også indendørs som badminton eller squash.  

Det giver også god mening at benytte dig sig af denne fordel hvis du blot generelt er varm og ønsker en t-shirt der giver en bedre temperatur.

Antibakteriel

Du slipper ikke for at gå i bad. Nej spøg til side. Faktum er at t-shirts med et højt indhold af bambusfibre har en vist antibakteriel effekt. Dette faktum skal hentes i at bambusfibre har en medfødt antibakteriel effekt. Bakterier trives ikke så godt i bambusfiberen som i fx bomuldsfibre. En fordel der værd at tage med på en lang dag, hvor fx benytter en T-shirt som undertrøje eller en dag i solen hvor du uvilkårligt kommer til at svede.

Holder farven

Bambusfibre har den fordel at de er bedre til at holde på farven. Når først en bambusfiber er blevet mætte af en farve, holde den denne farve længere end fx bomuld gør det.

Du tror det er silke

Bambusfiberen er med til at skabe en meget behagelig T-shirt. Det kan næsten føles som silke første gang man tager en bambus T-shirt på. Den har en meget høj komfort, og de fleste bliver noget overrasket første gang – Og endnu flere går ikke tilbage til alternativerne.

Bomuld har sine fordele

Nu skal vi helt afskrive den velkendte T-shirt lavet af bomuld. Der er en grund til at bomuld har overlevet i flere tusinde år som et af de fortrukne fibre i beklædning.

Det er lækre mod huden og vil altid være en klassiske der skal ligge i bunden med t-shirts.