BLIV SOMMERKLAR NU MED OP TIL 50% RABAT 
>> SHOP HER <<

Nylonstrømper

Nylonstrømper

Stort udvalg af lækre nylonstrømper og strømpebukser.  Vi har både strømpebukser, knæstrømper og selvsiddende strømper - alle i nylon. Vores udvalg er hele tiden voksende, og du kan løbende finde nye her på siden.
Filter

Varer
33 varer.

Nylonstrømper til kvinder - strømper til hverdag, fest og meget mere

Nylonstrømper er et af de mange musthaves til den moderne kvinde. Det er det, eftersom de er alsidige og ligefrem nødvendige til nogle former for outfits. De går godt til kjoler og nederdele, hvor du ikke har tænkt dig at have bare ben. De er ligeledes perfekte at have under et par bukser, der stumper, eller hvis det er koldt udenfor, og du savner et ekstra lag tøj for at kunne holde varmen bedre.

Vi har et bredt udvalg af nylonstrømper på SokkePosten.dk, hvor du finder kvalitets nylonstrømper til gode priser. Vores nylonstrømper og strømpebukser fås i forskellige farver og nuancer, så du er sikret at finde lige netop det par, der matcher dine præferencer og behov. Se også alle vores andre strømper til dame her på vores webshop.

Du kan altså finde lige netop de nylonstrømper, du har brug for. Hvad end de skal matche festlooket eller tjene til hverdagsbrug, så er der rig mulighed for at finde dem netop her.

Et lille tip: køb altid et ekstra par nylonstrømper, så du har et par i reserve, hvis uheldet skulle være ude.

Nylonstrømper til damen, der vil understrege din kvindelighed

Et par gode nylonstrømper eller strømpebukser er helt perfekte til det feminine look. De er nemlig gode til at fremhæve benene på en flot og elegant måde, der får dem til at se ekstra lange og flotte ud. Du kan lege med forskellige farver og nuancer og ikke mindst nylonstrømper med mønster til forskellige former for outfits for at se, hvad der ser bedst ud til netop dig. Det er derfor også en god ide at have flere forskellige slags i klædeskabet derhjemme. Sørg både for at have nogle par, der er neutrale og andre, der har flotte mønstre. Du kan ligeledes sørge for, at du har forskellige farver, så du altid har mulighed for at vælge dem, der passer bedst til det outfit, du har udvalgt.

Stay-up: selvsiddende nylonstrømper

De er frække, de er feminine, de er elegante. Selvsiddende strømper passer perfekt under både nederdele og kjoler. Nylonstrømperne bliver oppe på låret (stay-up) på grund af en silikonekant.

Hvis du leder efter nylonstrømper til hofteholder, er det disse strømper, du skal have, fordi de går helt op på låret (de slutter lige under numsen) - med silikonekanten er hofteholderen dog ikke nødvendig.

Husk! Du skal aldrig tage creme på benet, hvor strømpekanten skal sidde. Cremen forhindrer silikone kanten i at sidde ordentligt fast på benet.

Nylonstrømper fra Decoy og Festival

På SokkePosten.dk har vi nøje udvalgt de bedste mærker af nylonstrømper til dig. Derfor finder du blandt andre Festival strømpebukser, der designer strømpebukser, tights, knæstrømper, leggins, sokker og meget andet i højeste kvalitet. Deres varer bliver produceret i Italien.

Festival har 70 års erfaring og en stor viden om pasform og kvalitet, og de er fokuserede på, at deres strømper og strømpebukser skal være behagelige at have på - også for kvinder med former.

Decoy specialiserer sig i at lave strømper og strømpebukser i den bedste kvalitet til modebevidste kvinder. Selvfølgelig har de klassiske sorte nylonstrømper, men også modetights og mønstrede strømpebukser.

Hvad betyder Denier og opaque?

Måske er du stødt på forkortelsen “Den”, når du kigger på nylonstrømper. “Den” er en forkortelse af “Denier”, som henviser det til strømpebuksernes tykkelse. Det er tallet foran Den, der fortæller, hvor tykke og tætte strømperne er; jo større tallet er, des tykkere er strømperne. Det er de tykkeste strømper, der er mest holdbare.

60 Den: En strømpe, der er tyk og kraftig og hvor man ikke kan se dine ben igennem. Er god til efteråret og vinteren fordi de er lidt kraftigere.

20 Den: Meget fine og tynde nylonstrømper, som man kan se dine ben gennem. Hudfarvede strømper vil fungere som et tyndt lag make-up på dine ben mens tynde sorte nylonstrømper vil give et let look og en optisk slankende effekt.

Et andet mærkeligt ord, du måske har mødt, er “opaque”. Det beskriver strømpebuksernes gennemsigtighed - eller mangel på samme. Opaque betyder, at man ikke kan se din hud igennem, mens semi-opaque betyder, huden vil kunne ses svagt gennem stoffet.

7-15 Denier bliver populært kaldt “nudelook” nylonstrømper. Strengt taget defineres 10-40 Denier som nylonstrømper, mens 40 Denier eller højere kaldes strømpebukser.

Tå og kile i strømpebukserne

En kile giver lidt ekstra plads mellem benene, og en bomuldskile vil være ekstra behagelig på grund af bomuldens åndbarhed.

Nylonstrømper uden tå er strømpebukser med åben tå. Derfor er de velegnede til blandt andet sandaler og åbne sko, hvor man kan se tæerne. Vi har selvfølgelig også nylonstrømper med forstærket tå, som er gode i lukkede sko.

Hvad er strømperne lavet af?

De fleste strømpebukser er af nylon, der også bliver kaldt polyamid. Nylon er et kunststof, der har vundet indpas på grund af den fantastiske slidstyrke, trækstyrke og elasticitet. I dag er der kommet nye produkter i 3D-kvalitet, som betyder, at nylonstrømperne er ekstra elastiske.

Elastikken i nylon sikrer, at strømpebukserne vil forme sig og tilpasse sig efter dine ben, men altid krympe tilbage til den facon, de startede med. Derfor vil dine strømpebukser ikke blive for store af at blive brugt.

En ulempe ved nylon er dog, at det isolerer rigtig dårligt, og derfor kan du godt få kolde ben. De fleste kvinder vil nok også skrive under på, at det er helt vildt irriterende, når billige nylonstrømper løber. Her kan vi trøste jer og sige, at vi også har løbefri nylonstrømper.

6 tips - Sådan holder dine nylonstrømper længst

  • Køb den rigtige størrelse, strømpebukserne skal ikke være for store eller for små.
  • Når du tager dine strømpebukser på, skal du starte helt nede ved fødderne og så langsomt “lægge” strømpen på benet i stedet for at trække den op ad benet.
  • Når du er på toilettet, skal du tage hele strømpen ned til foden og starte forfra med at “lægge” strømpen på dit ben. Ellers får du ikke nok stof med til lår og numse, fordi det sidder nede på skinnebenet.
  • Når du ikke bruger strømperne bør du lægge dem i en pose, så materialet ikke bliver ødelagt af for eksempel velcro eller en lynlås i skuffen.
  • Fingerringe, skarpe negle og tør hud er nylonstrømpers fjende nr. 1, så vær forsigtig, når du tager strømperne på.
  • Vask altid dine nylonstrømper i en vaskepose eller i hånden, så du ikke risikerer, at noget river hul i strømperne under vask.

Kvalitet til gode priser

Hos SokkePosten.dk finder du masser af nylonstrømper og andre strømper og sokker, der alle er af super god kvalitet. Selvom vores produkter er af høj kvalitet, kan dette ikke ses på vores priser. Tværtimod så finder du nylonstrømper og meget mere til fornuftige priser. Og ikke nok med det, så er der altid gode muligheder for at gå på opdagelse i vores mange gode tilbud.

På vores webshop finder du blandt andet Decoys populære nylonstrømper og strømpebukser af høj kvalitet til den modebevidste kvinde. Her på SokkePosten.dk finder du mange flere af Decoys lækre basisprodukter såsom undertøj til kvinder.

Find din størrelsen i strømpebukser

Str. 36/40 Str. 36/38 Str. 38/40 Str. 40/42
Str. 42/44 Str. 44/46 Str. 44/48 Str. 44/48
Str. 46/50 Str. 48/50 Str. 52/54 Str. 52/56
Str. 56/58 Str. 60/62

Vi har også strømpebukser / nylonstrømper i flere farver

Er du i tvivl?

Er du ikke sikker på, hvilken størrelse, du skal vælge dine nylonstrømper i? Har du spørgsmål til materialer, priser eller noget helt andet? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, hvad end de måtte dreje sig om. Du er altid velkommen til at skrive til kundeservice på salg@sokkeposten.dk eller ringe til os på tlf. 30149595. Vi har åbent for telefonen alle mange til torsdage mellem 10.00 og 15.00 og fredag indtil kl. 14.00.