BLIV SOMMERKLAR NU MED OP TIL 50% RABAT 
>> SHOP HER <<

Poloshirts

Poloshirts

Poloshirts er en klassiker, og kan bruges til mange typer af formål finder du her på siden vores udvalg af poloshirts til mænd. De fås i mange forskellige farver, så du har mulighed for at finde noget, der matcher dine ønsker og behov.
Filter

Varer
68 varer.

Poloshirts til mænd - en klassiker, der aldrig går af mode

Det er ikke noget tilfælde at poloshirten har fået den betydning for moden, som den stadig har i dag. Poloen var nemlig ikke kun kendt fra spillet Polo, men blev hurtigt en populær trøje blandt mænd, efter Lacoste for første gang viste sig på tennisbanen iført en poloshirt. Han var ligeledes en af ​​de første til at udnytte sin berømmelse ved at lancere et modemærke, som stadig er populært den dag i dag.

Poloshirten er ikke gået af mode og er stadig benyttet af mange herrer. Det er en smart og klassisk bluse, som passer godt til de fleste, og så kan den bruges til mange forskellige typer af formål og arrangementer. Skal du bare slappe af derhjemme, skal du være sammen med vennerne, eller har du brug for en behagelig bluse til arbejdet? Så kan du med fordel vælge poloshirten til mænd.

På SokkePosten.dk har vi de smarte poloshirts fra James & Nicholson i forskellige, flotte farver.

Super kvalitet på alle poloshirts

Alle de poloshirts, du finder på siden, er af rigtig god kvalitet. De er lavet af en kombination af bomuld og elastan, der giver dem en lækker pasform. Derudover er de lakket som en klassisk piquéstrikket herrepolo med strikket krave og ærmerib. Derudover har de sideslidser og tre knapper ved halsudskæringen.

De er lækre og behagelige at have på, og så er de super komfortable og gode både til hjemmebrug, og til når du skal ud med vennerne eller på arbejde.

Poloshirts i mange forskellige farver

Hos os finder du alle de smarte poloshirts til mænd, og så kan du vælge dem i lige netop den farve, der passer til dig og dine ønsker og behov. Du kan få bluserne i flotte og klassiske farver såsom sort, hvid og grå, eller du kan vælge at gå med nogle af de mere farverige udgaver af poloshirten. Vi har nemlig også poloen i limegrøn, turkisblå, rød og blå, hvis du er mere til, at dine bluser skal indeholde lidt flere farver.

Der er rig mulighed for at finde flotte poloshirts, og så kan du med fordel matche dem med et par lækre og bløde bambusstrømper, som du ligeledes finder her hos SokkePosten.dk, så du er sikker på at opnå den mest optimale komfort.

Altid gode priser - også på vores poloshirts

På Sokkeposten.dk kan du altid finde produkter til rigtig gode og fornuftige priser. Det samme gælder vores udvalg af smarte poloshirts. Du kan også holde øje med alle vores gode tilbud og udsalg, som du ligeledes finder her på siden.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til noget eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Du kan altid skrive til os på salg@sokkeposten.dk eller kontakte os telefonisk på +45 30 14 95 95 i tidsrummet 10:30 - 13.00.