VIP – ADGANG | Cyber Monday - sidste udsalgsdag før priserne stiger 
>> KLIK HER <<

Bambus tøj til kvinder

Bambus tøj til kvinder

Det er nok ikke gået din næse forbi, at vi, her på Sokkeposten, er helt vilde med bambus - og ikke kun til sokker! Her på siden kan du finde alt vores behagelige bløde bambus tøj til kvinder. Vi har et stort udvalg af lækkert basistøj som bambus T-shirts til damer, bambus toppe til kvinder og bambus BH’er i højeste kvalitet - og til de bedste priser.
Filter

Varer
64 varer.

Bambus tøj til kvinder - Blødt & behageligt

Det er nok ikke gået din næse forbi, at vi, her på Sokkeposten, er helt vilde med bambus - og ikke kun til sokker! Her på siden kan du finde alt vores behagelige bløde bambus tøj til kvinder. Vi har et stort udvalg af lækkert basistøj som bambus T-shirts til damerbambus toppe til kvinder og bambus BH’er i højeste kvalitet - og til de bedste priser.

Hvis du vil have tøj, der passer ekstra godt på både dig og miljøet, bør du vælge tøj af bambus. Bambus er et relativt nyt materiale at bruge til tekstilproduktion, men det har hurtigt vundet indpas over hele verden, fordi der er utroligt mange fordele ved at bruge bambus i stedet for for eksempel bomuld. 

Mange fordele ved bambus tøj til kvinder

Der er rigtig mange fordele ved at vælge tøj af bambus frem for andre materialer; bambus tekstil er blødt og glat og føles derfor behageligt mod huden, bambustøj holder farven og faconen bedre end bomuld og bliver aldrig stift, blegt og træls, og bambusfibrene er enormt fugtabsorberende, så du ikke føler dig klam og svedig. 

Faktisk kan bambusfibre holde dig varm om vinteren, men stadig behageligt tempereret om sommeren, fordi fordampningen er med til at holde temperaturen nede. Der er også utroligt god åndbarhed i bambustøj til kvinder, så det egner sig godt til alle typer aktiviteter. 

Ovenikøbet indeholder bambus et naturligt antibakteriel, som bekæmper svedlugt, og (hvis der ikke er nok grunde til at vælge tøj af bambus allerede) er bambus tøj til kvinder et mere miljøvenligt valg end for eksempel bomuld, da bambussen gror helt utroligt hurtigt uden brug af kunstvanding, pesticider og kunstgødning. Så, hvis du er på udkig efter lækkert bæredygtigt tøj, er du kommet til det rette sted.

Desuden er tøj af bambus velegnet til personer med allergi og følsom hud, da der bruges færre kemikalier i fremstillingen og indfarvningen af bambusstof sammenlignet med bomuld og andre tekstiler, og de antibakterielle egenskaber er også med til at holde støvpartikler og pollen nede.

Det bedste bambus tøj til kvinder

Når du køber bambus tøj til damer på Sokkeposten, er du sikret blødt og behageligt tøj af allerhøjeste kvalitet. Vi sælger kun de bedste produkter fra anerkendte brands som for eksempel JBS Of Denmark. 

Vi har selvfølgelig ikke kun bambus tøj til damer, men også et stort udvalg af bambus tøj til mænd, og bambus strømper til både børn og voksne, så hele familien kan få glæde af bambussens mange kvaliteter. 

Ofte stillede spørgsmål

Er bambus tøj miljøvenligt?
Ja, bambus gror hurtigere end nogen anden plante, og der bruges færre kemikalier under fremstilling og indfarvning af stoffet.

Er bambustøj godt?
Ja, bambus tøj er godt for både dig og miljøet, det er slidstærkt og yderst behageligt.

Hvad er bambus tøj?
Bambustøj er tøj lavet af bambustekstil. Bambus tekstil er en slags viskose af bambusfibre, som er både blødt og behageligt.

Hvorfor bambus tøj?
Fordi det er det bæredygtige valg, fordi det er allergivenligt, fordi det er behageligt, fordi det er slidstærkt… Vi kunne sagtens finde på flere, men du har fanget pointen, ikk?