VIP – ADGANG | Cyber Monday - sidste udsalgsdag før priserne stiger 
>> KLIK HER <<

Bambus T-shirts til damer

Bambus T-shirts til damer

Her på siden kan du finde vores store udvalg af bløde og behagelige bambus T-shirts til damer.  Vi har de bedste bambus T-shirts til damer fra mærker som JBS of Denmark Women,  der er blandt de førende producenter af bambus basistøj til kvinder.
Filter

Varer
22 varer.

De blødeste bambus T-shirts til damer

Hvis du én gang har prøvet en T-shirt af bambus, vil du undre dig over, hvorfor du nogensinde har brugt andet. Stof af bambusfibre har fremragende ventilation og absorberingsevne, så du ikke bliver så svedig, og du vil føle, at tøjet holder sig “friskt” hele dagen.

Her på siden kan du finde vores store udvalg af bløde og behagelige bambus T-shirts til damer. Der er smarte, ensfarvede bambus t shirts til kvinder; både sorte og hvide T-shirts. Vi har de bedste bambus T-shirts til damer fra mærker som JBS of Denmark Women, der er blandt de førende producenter af bambus basistøj til kvinder. Så, står du og mangler en basic t-shirt i højeste kvalitet, kan du finde det lige her. 

Bambus T-shirts til kvinder har mange fordele

Det var ved University of Beijing i 2001, at man opdagede, hvordan der kan fremstilles tekstil fra bambusfibre. Hurtigt stod det klart, at der er mange fordele ved at lave T-shirts af bambus; blandt andet er bambus et stærkt materiale, der giver slidstærkt og holdbart tøj.

Bambusfibrenes struktur har ingen ru elementer, der kan irritere huden, og derfor føles bambustekstil blødt og glat på huden. Det er vigtigt, at tætsiddende tøj er behageligt, og derfor kan du finde både bambus toppe til kvinderbambus BH’er og bambus sokker til damer i vores store udvalg af bambus tøj til kvinder. De glatte bambusfibre afhjælper også at tøjet krøller, så det skal heller ikke stryges.

Bambusfibrene indeholder også et naturligt antibakteriel, der er med til at minimere svedlugt, og det kan også virke beroligende på irriteret hud - for eksempel hvis du har problemer med eksem.