BLIV SOMMERKLAR NU MED OP TIL 50% RABAT 
>> SHOP HER <<

Cykelstrømper

Cykelstrømper

Cykelstrømper i bambus er fantastiske. Cykelstrømper med højt indhold af bambusfibre. Det er noget af det bedste man kan finde frem til når det kommer til cykelstrømper. Se vores udvalg her.
Filter

Varer
35 varer.

Cykelstrømper i bambus er fantastiske

Det er noget af det bedste man kan finde frem til når det kommer til cykelstrømper. Cykelstrømper fremstillet i bambusfibre.

Cykelstrømper til sommerhalvåret
Jeg træner selv på racercykel, og der teste meget gennem tiderne. Det som det handler om for mig at se er at komforten i mine cykelsko og hvordan mine fødder har det i time efter timer og under forskellige vejrforhold som sommerhalvåret kan byde.

Derfor bambusstrømper
Der er flere årsager til at jeg klart fortrækker ankelstrømpen, og fortrækker den i sommerhalvåret. Jeg har det sådan at har fødderne det ikke godt, så køre det ikke godt. Ankelstrømpen er et passende valg, så længe det ikke er koldt i vejret.

Det er en strømper der under forhold hvor det er skiftevis tørt og vådt i vejret, giver dine fødder en mulighed for at tørre hurtigere når det bliver tør efter fx en mindre regnbyge. I høj sol findes der ikke noget bedre omkring fødderne end strømper med et højt indhold af bambus.

Bambus har super egenskaber
Der er en række af fordele når det kommer til bambusfibre der bestemt er som skabt til cykelstrømper.

Optager fugt og afgiver fugt hurtig
Bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt en bomuldsfibre. Det giver dig den fordel at du i vådt vejr hurtig får tørre strømper igen, og i meget varmt vejrlige at du holder en behagelig temperatur omkring fødderne.

Antibakteriel egenskaber
Bambus er verdenshurtigste voksende græsart. For at kunne være modstandsdygtig og kunne vokse så hurtig, har naturen givet bambus antibakteriel egenskaber, og disse findes stadig i fibrene i strømperne. Det giver mindre suretæer og ikke mindst mindre sure cykelsko.

Hvide eller sorte strømper i cykelskoene
Jeg er personligt lidt mere til den hvide end de sorte, men der ingen funktionsmæssige forskel.