BLIV SOMMERKLAR NU MED OP TIL 50% RABAT 
>> SHOP HER <<

Børnestrømper

Sokker og strømper til børn

Her finder du et stort udvalg af strømper til børn. Sokkeposten har Danmarks bedste udvalg af strømper og sokker. Køb børnestrømper online her i dag med hurtig levering og til gode priser!
Filter

Varer
74 varer.

Strømper til børn af højeste kvalitet

Her finder du vores udvalg af børnestrømper.

Det er vigtig at der er en høj kvalitet på de strømper der skal passe til børns fødder. De er hård ved deres strømper, og det kræver sin strømpe at holde til behandlingen som børn giver deres strømper. Vi er derfor glade for at kunne præsentere dig for strømper til børn fra JBS. Alle vores strømper til børn er nøje udvalget, og “testet” på vores egne børn. Det at finde nogle strømper der holder til vores børns leg er ikke altid lige let, og vi har da heller ikke skabt et mirakel. Men de strømper du finder herunder er alle godkendt af vores unger og ikke mindst af de mange af vores kunder der har købt deres børnestrømper på SokkePosten.dk

Vi er glade for at præsentere et godt udvalg af strømper til børn.

Lækre bambus strømper til børn

Børnefødderne skal også have det godt. Her er et rigtig godt bud på en strømpe til hverdagen til børn. En lækker bambus strømpe fra iZ Sock. Den findes i en str. 35 til 38, så den er til de lidt større børn. Det er rigtig lækker strømper, der har alle fordele fra bambusfibre med et indhold på hele 80% høre den til i luksus enden af skalaen for bambus strømpet til børn.

De fleste børn elsker at have strømper på, der er bløde og behagelige – og det er bambus sokker! Bambus strømper er en god investering, da de holder bedre end bomuldssokker og har en unik antibakteriel effekt. Bambus sokker er super slidstærke, så de kan holde længe, selvom ungerne skøjter rundt på gulvet i strømpesokker. De er lavet af af bambusfibre, som er en naturlig fiber, der er kendt for sine bløde og fugtabsorberende egenskaber. Derudover er bambus børnesokker meget åndbare og også antibakterielle, og derfor egner de sig perfekt til børn med følsom hud eller allergier.

Udvalget af strømper til børn

I vores udvalg finder du hele tiden et voksende udvalg af strømper til drenge og til piger. Vi arbejder konstant med udvide vores sortiment, så det dækker fra de første strømper som dit barn skal have på til teens. Det er klart at forskellige aldre stiller forskellige krav til strømperne til børn.

Vi arbejder på at finde strømper der dækker de forskellige behov konstant. Du finder strømper fra MP Denmark, der dækker strømper fra str. 22 og op. Her finder du både glimmer strømper, tights og strømpebukser til børn. Der er også modeller der passer til drengene i fra MP, og udvalget vokser hele tiden.

Du finder også et godt udvalg i forskellige designs fra iZ Sock, der dækker behovet for lækre bambus strømper til både piger og drenge.

Når det kommer til strømper og sokker til børn, er der et hav af muligheder. Selvom sokkernes udseende er vigtigt (måske især for barnet selv), er kvaliteten på strømperne altafgørende. Du kan finde strømper og sokker med flotte farver, mønstre og motiver alle steder, men hos Sokkeposten har vi samlet børnestrømper i højeste kvalitet, så du får mest værdi for dine penge. Vi har blandt andet et stort udvalg af bambus strømper, der er nogle af de bedste børnesokker, du kan finde.

Drenge strømper

CR7 strømper er et af de mest populære valg, når det kommer til sokker til drenge. Dette mærke har fokus på at skabe strømper i en høj kvalitet, der samtidig er flotte. Deres designs er inspireret af den verdensberømte fodboldspiller Cristiano Ronaldo, så de er helt perfekte til alle fodboldfans. Strømperne findes i mange forskellige farver og designs, så der helt sikkert også noget for netop din dreng.

Pigestrømper

Der findes naturligvis også strømper til piger. Hos Sokkeposten finder du pigestrømper i mange forskellige farver, størrelser og designs. Du kan finde strømper i alle længder – fra ankelstrømper til knæstrømper, så du kan garanteret også finde nogle, som vil falde i din datters smag.

Strømper til børn fra kendte mærker

Hos os finder du strømper og sokker til børn i alle aldre. Vi har et stort udvalg af strømper og sokker med flotte farver, mønstre og motiver. Vores strømper er fremstillet af bl.a. økologisk bomuld og bambus, som er kendt for sine gode egenskaber. Vi fører strømper fra kendte mærker som Iz SockCR7 og mange flere – alt sammen til favorable priser.

Alt fra ankelstrømper til knæstrømper til børn

For nogle børn er det bedst at have korte sokker, mens andre foretrækker strømper, der går til helt op til knæet. Hos Sokkeposten finder du strømper i alle længder, så du kan finde de helt rigtige sokker til netop dit barn. Vi har både ankelstrømper og knæstrømper, så du kan finde strømperne i den helt rigtige længde til dit barn.

Børnestrømper til sport

Er dit barn en aktiv type, der elsker at løbe og springe rundt? Så er det vigtigt, at strømperne kan holde til lidt af hvert. Bambus sokker er et rigtig godt bud på sokker, der er både slidstærke og fugtabsorberende, og derfor egner sig godt som sportsstrømper. Hos Sokkeposten finder du børnestrømper i alle længder og størrelser – alle sammen i en god kvalitet, så du ikke behøver at bekymre dig om, at strømperne går i stykker. Du kan finde børnestrømper i mange forskellige farver og designs – så der er helt sikkert noget for enhver smag.

Oeko-Tex standard 100 børnesokker

Mange af børnestrømperne i vores sortiment er Oeko-Tex standard 100 certificerede. Det betyder, at strømperne ikke indeholder skadelige stoffer, og at de er fremstillet under gode arbejdsforhold. Køb børnestrømper og -sokker med flotte farver, mønstre og motiver på Sokkeposten.dk, hvor du finder et stort udvalg til Danmarks bedste priser!