RESTSALG | SPAR HELT OP TIL 50% |  KLIK HER!

Strømper

Som du ser herunder, finder du en række af tilbud. Vi gør os umage for at sikre at vi kan tilbyde dig et godt udvalg af strømper i bambus og i bomuld.

Filter

Varer
403 varer.

Strømper, stort udvalg til ham og hende …

Vi tager strømper seriøst, og her på siden vil du finde et udvalg i sorte, såvel som med farver og mønster.

Altid et godt tilbud
Som du ser herunder, finder du en række af tilbud. Vi gør os umage for at sikre at vi kan tilbyde dig et godt udvalg af strømper i bambus og i bomuld.

Du finder dem i størrelser fra 35 helt op til størrelse 50.

Uden strømper om fødderne går det ikke 

Det er svært at forstilling sig et par lukkede sko om fødderne, uden eller anden form for beklædning om fødderne. Det kan være kort strømper, som fx footies, eller strømper med et længere skaft. Det handler om komfort, længere er en ikke.

Skal det være sorte eller med farver
Det er svært at svare på, er du til farver med klare stærke farver, eller skal været pastel. Langt de fleste af de strømper vi sælger er sorte. Prøv næste gang du er sammen med dine venner, eller du sidder på et offentlig sted, og læg mærke til hvor mange der faktisk har sorte strømper på fødderne. Vi gætter på tæt på 80%. 

Der kan være flere årsager til at sort er den fortrukne. Let’s face it. Sort passer til alt. Vi på SokkePosten er af den overbevisning at det skyldes at de ganske enkelt passer til næste alt tøj, og derfor er det sorte strømper det ender med. 

 

Sorte strømper med design

Det lyder som en gang vrøvl. Sorte med design. Men det er tilfældet med strømperne fra iZ Sock. Sagen er den at der er lavet 5 forskellige designs, hvor man finder en farvet hæl og en farvet tå i samme farve. De findes i farverne; turkis, orange, rød, violet og flot klar blå farve. De findes i næste alle størrelser fra størrelse 38 helt op til størrelsen 50. 

Let af sortere bunken af strømper 
Det er en kendt problem, at få sorteret den altid store bunke af sorte strømper efter vask. Det er en saga blot, hvis man tildeler en farver til hver person i husstanden. De klare flotte farver (Som en i øvrigt ikke kan se når man har sko på) gør det let som en leg at finde par. Det tager ganske enkelt næste ingen tid af få sorteret bunken og få dem hurtig på plads i skufferne..  

Bomuld eller bambus?

strømper med bambusfibre

Bambusfibre

Det er det nye sorte; Bambusfibre. Her på SokkePosten, må vi erkende at vi har et langt større udvalg af strømper der indeholder bambus frem for bomuldsfibre. 

Der er flere årsager til dette, og det er ikke blot en tilfældighed. Det handler om komforten. Det skal være høj, har fødderne det godt, så har ud det godt. Det hele handler om komfort, og det er også årsagen til at du finder en et stort udvalg med bamusfibre. 

Fordelene ved bambusfibre
Der er 5 fordele ved at anvende bambusfibre i tekstiler, og de er alle med til at sikre en meget høj komfort. 

– Bambusfibre indeholder antibakterielle stoffer og forhindrer dårlig lugt
– De har en god sugeevne og fantastisk luftighed / åndbar
– De der er meget velegnet til personer med allergi.
– Holder altid fødderne ved den rigtige temperatur og de er lette for huden at ånde igennem
– De har stor farve holdbarhed.
– Bambus tekstiler er meget bløde (føles som silke). 

Bomuld er stadig et hit 

Der er stadig et hit, når det kommer til at lave tekstiler. Der er med god grund. Det er rigtig at du her på SokkePosten finder et større antal lavet i bambus, men derfor skal vi ikke begrave bomuld som værende færdig i branchen.

Bomuld har været bruge siden det gamle Ægypten 
Det er mange tusinde år siden at mennesket fandt på at tage de fine fnug fra bomuldsplanten og bruge dem til at spinde tråd af, for at væve stoffer. Der er stor forskel på kvaliteten i de strømper der bliver fremstillet, og det glæder i særdeleshed også bomuld. 

Et godt tip er at gå efter bomuld der er kæmmet. Det at bomuld er kæmmet, betyder at man har bearbejdet råvaren på en særlig måde. 

Kæmmet bomuld er behandlet med ekstrem omhu fra den tid, de er høstet, til den tid, det bliver en nødvendig ingrediens i fx en strømpeproduktion. Efter høst råmaterialet, renses bomulden for snavs og frø. For at producere trådene, er bomuldsfibre adskilt og foret ved siden af hinanden i samme retning. Dette sker gennem en særlig proces, der kaldes Kartning.

Processen er temmelig tidskrævende, men det forbedrer styrke, holdbarhed og generelle kvalitet af bomuld.

Efter justeringen er fibrene kæmmet med meget fine børster for at efterlade kun de længste, stærkeste og straightest fibre samtidig med at den fjerner resterende urenheder. Alle de kort og sovende fibre fjernes også giver den kæmmet bomuld større holdbarhed og gør det mindre tilbøjelige til at flosse og tåreflåd.

I processen omkring 15% af den første bomuld er tabt, som øger materiale-og produktionsomkostninger, men på samme tid i høj grad forbedrer kvaliteten.

Strømperne fra iZ Sock er lavet af kæmmet bomuld, hvorfor vi klart anbefaler dem til alle der vil have bomuld om fødderne.