VIP – ADGANG | Cyber Monday - sidste udsalgsdag før priserne stiger 
>> KLIK HER <<

Claudio

Filter

God kvalitet til fornuftige priser. Det er filosofien bag det danske brand Claudio, der siden 1948 har produceret undertøj og strømper til mænd.

Vi er glade for at kunne præsentere dig for strømper og dit undertøj fra Claudio. Med Claudio får du god pasform og lækkert design. Fra ensfarvede herrestrømper i nedtonede, klassiske farver til farverige strømper med mønstre, der giver liv og kulør til din påklædning.

Underbukserne er designet til dig, der gerne vil have en god pasform og kvalitet – til en god pris.

Claudio – fornuftige priser og god kvalitet

God kvalitet til fornuftige priser. Det er filosofien bag det veletablerede danske herrebrand Claudio, der siden 1948 har specialiseret sig i at producere undertøj og strømper til mænd.

Claudio mener, at gode strømper og behageligt undertøj er uundværlige elementer i enhver garderobe. Uanset, om Claudio designer et par strømper eller et par tights, er vores krav, at de skal sidde godt og være rare at have på en hel dag. Derfor bruger vi hver dag den viden og knowhow, vi har opbygget gennem 70 år.

I 2016 blev Claudio opkøbt af JBS Textile Group. Det har givet os endnu mere viden og knowhow om strømper og undertøj, og det har styrket og optimeret vores produktsortiment. Claudio er i dag ét af herremærkerne i JBS-koncernen.