Strømper og sokker

Strømper og sokker

Sokkerne skal være en af god kvalitet. De skal have en høj komfort, og det de skal sikre at ens fødder har det optimale klima at befinde sig i. Lukkede sko, er ikke optimalt for hverken tæerne eller fødderne – Sokkens opgave er sikre at ens fødder har det godt, altid.

Filter

Varer
116 varer.

Sokker til mænd er ikke bare sokker

Sokkerne skal være en af god kvalitet. De skal have en høj komfort, og det de skal sikre at ens fødder har det optimale klima at befinde sig i. Lukkede sko, er ikke optimalt for hverken tæerne eller fødderne – Sokkens opgave er sikre at ens fødder har det godt, altid.

Vores bud på en god sok til manden er bambus
Bambus er på mange måder det nye sorte inden for tekstiler, og det glæder særligt når de skal være kropsnær beklædning. Der er en del forskellige forhold der gør at anbefaler sokker skal være af bambusfibre.

Den altafgørende er dog at komforten er noget der skal opleves. Når først man er gået over til bambus, kommer man ikke tilbage til det klassiske bomuld igen.Derfor er bambusfibre at fortrække i sokker

Det er ikke grebet ud af luften. Bambusfibren har en række af fordele, som vi kan have stor fordel af at bruge i sokker.

Den er antibakteriel
Nej, dine tæer bliver stadig sure, men det er væsentligt mindre hvis det er sokker med bambusfibre du trækker på fødderne. Årsagen skal findes i at bambusfibre har en evne til at forhindre bakterievækst i tekstiler, i modsætning til fx. bomuld. Det er forligger en stor undersøgelse på dette, og den kan finde her.

Bedre til at optage fugt
En fordel der er højt på listen er at bambusfibre er op til 50% bedre til at optage fugten. Det betyder, at sokkerne vil hurtig vil optage (ja det er sved) fra fødderne. Varmen fra fødderne for fugten til at fordampe fra sokkerne, det giver en kølende effekt.
Når temperaturen igen er som det skal være stopper processen og fødderne har en behagelig temperatur.

sokker til mænd, handler om komfort

Har fødderne det godt, så har du det det. Nej, det er ikke et slogan fra en fodplejer kunne det eller godt have været. Men det er et faktum, at hvis dine fødder har det godt så har du det godt.

Der er ikke noget værre end at fryse om fødderne på kontoret, eller fødderne koger over i de lukkede sko til festen hos tande Oda. Bambus er løsningen på disse problemer.

Nu handler det ikke kun om varme og kulde, men i høj grad også om komforten. Her er sokkerne fuld ud på højde med selv de noget dyre sokker med fx. kæmmet bomuld. Bambusfibren giver en meget blød og behagelig sok, føles nærmest som silke mod huden.

sokker til mænd også handler om komfort

Afsluttende bemærkninger

Der kan skrive meget mere om bambus og de fortrinligheder det giver i sokkerne. Her vil vi kort samlet op på fordelene ved at vælge bambus:

– Det er meget bløde, nærmest som silke
– De er antibakterielle (mindre sure tæer)
– De holder fødderne i en behagelig temperatur
– De holder farven længere end bomuldsstrømpe

De holder farven længere
Det er være at bemærke sig at bambus også har den egenskab at de holder bedre på farvene. Det betyder ganske enkelt at en sort sok, vil være sort længere. Det samme glæder naturligvis for alle de andre farver og designs som du finder her på siden, også.

Fristet til at sige …
Det er fristende at komme med dealeres tilbud; “First one is free”. Men det kan vi desværre ikke tilbyde dig her på SokkePosten, det vil blive en dyr omgang. Men tilbage står det faktum, at når første du har haft et par bambussokker på, så vil du næppe gå tilbage til andet.