SPRING SALE | SPAR HELT OP TIL 50%
>> KLIK HER <<

Sokker

Sokker til mænd

Køb de bedste sokker til mænd og bambus sokker til herre. Strømper til herre skal være en af god kvalitet - det bør alle sokker være. De skal have en høj komfort, og det de skal sikre at ens fødder har det optimale klima at befinde sig i. Lukkede sko, er ikke optimalt for hverken tæerne eller fødderne – Sokkens opgave er sikre at ens fødder har det godt - altid.

Filter

Varer
580 varer.

Køb de bedste herre strømper og herre sokker til mænd | Strømper til mænd

Hos SokkePosten.dk har vi et stort udvalg af strømper og sokker til mænd. Vi dækker alle dine sokkebehov - sport, arbejde, hverdag og fest. Køb en ordentlig stak til en god pris eller udvælg farvestrålende favoritter.

Valg af strømper til herre - det er ikke bare sokker

Sokker kan hurtigt blive et irritationsmoment, hvis de er gamle, forvaskede, hullede eller ligefrem enker. Så gør noget godt for dig selv, og invester i lækre nye sokker og strømper - du bruger dem trods alt hver eneste dag.

Når du skal vælge dine nye strømper, tænker du måske, at materialet er ligegyldigt, men sokkerne har en meget vigtig funktion; de skal sikre, at dine fødder har det godt. Lukkede sko er ikke et optimalt klima for fødderne at befinde sig i, og det resulterer ofte i sure tæer. Ad!

Sokkerne skal være af god kvalitet, de skal have en høj komfort, og de skal sikre, at dine fødder har det optimale klima at befinde sig i.

Når det kommer til strømper til herre er bambus sokker det nye sort

Her på SokkePosten.dk er vi helt vilde med bambusstrømper! Bambus sokker til herre er på mange måder det nye sort, når man snakker tekstiler. Bambusfibre har en række fordele, der gør dem særligt godt egnet til kropsnær beklædning - for eksempel sokker.

Bambusfibre er meget bløde og føles næsten som silke mod huden, men den uovertrufne komfort er kun en af grundene til, at vi anbefaler bambus strømper.

Fibrene i bambus er nemlig naturligt antibakterielle, og det forhindrer bakterievækst, der er skyld i dårlig lugt. Dine fødder bliver stadig sure i bambusstrømper, men betydeligt mindre end i sokker af bomuld.

Du får ikke så varme fødder i strømper af bambus, og derfor vil du opleve mindre - undskyld udtrykket - fodsved. En af grundene til dette er, at bambusfibre kan absorbere 50% mere fugt end bomuld, så dine tæer bliver holdt tørre og tempererede.

Forklaringen på det er, at fugten, der er optaget i sokkerne, fordamper, når dine fødder bliver varme, og det giver en kølende effekt. Når dine fødder ikke længere er varme stopper fordampningsprocessen, og dine fødder har en behagelig temperatur.

Der er ikke noget værre end at fryse om tæerne på kontoret, eller at fødderne koger til farmors fødselsdag. Hvis dine fødder har det godt, har du det godt.

Farven holder også bedre på bambus sokker sammenlignet med bomuld. Bambussokker er altså ikke bare det nye sort - de er også sorte meget længere.

… Men ikke kun sort

Det er ikke kun den sorte farve, der holder bedre i bambus strømper - alle de andre farver gør selvfølgelig også! Du har derfor rig mulighed for at gå på opdagelse i vores store farvestrålende udvalg af mønstrede og stribede bambussokker.

Vi har JBS bambus sokker, uanset om du vil have klassiske sorte, grå eller blå strømper eller sokker med striber og mønster. Du kan altid finde et godt tilbud på bambusstrømper, hvis du går på jagt i vores gaveæsker. JBS laver også lækre bambus underbukser, hvis du bliver helt hooked på bambus tøj.

Bambusstrømper fra iZ Sock findes også i (kedelige) klassiske farver som marineblå, lysegrå og sort, men har desuden et stort udvalg af farver og striber, hvis du vil pifte outfittet - eller humøret - op.

Derfor skal du vælge bambus strømper / bambus strømper til herre

  • De er meget bløde, nærmest som silke
  • De er antibakterielle, hvilket modvirker sure tæer
  • De holder fødderne i en behagelig temperatur
  • De holder farven længere end bomuldsstrømper

Bomuldsstrømper i alle regnbuens farver

De fleste har nok mindst et par bomuldsstrømper liggende i sokkeskuffen, og hvis du er rigtig glad for dine klassiske og behagelige bomuldssokker, så har SokkePosten.dk selvfølgelig også et bredt udvalg af strømper til dig.

Igen er der et utal af farver og mønstre at vælge imellem, så du kan købe ensfarvede mørke blå eller sorte sokker, hvis der ikke skal være alt for meget forandring i skuffen, men også bomuldsstrømper med mønster, striber, prikker og zig-zag i alverdens farver.

Vi har med garanti et par sokker, der passer til dine behov og ønsker - og fødder. Vi har altid gode bomuldssokker til herre i højeste kvalitet. Strømperne er lavet i de bedste materialer for at sikre dig den bedste komfort.

Blandt vores kvalitetsrige brands findes Egtved, der laver slidstærke sokker til den kvalitetsbevidste og stilsikre mand, som ikke går på kompromis med de små detaljer, og JBS, som går op i kvalitet og pasform. JBS designer og producerer meget mere end bare bomuldsstrømper til mænd, og vi har et stort udvalg af JBS-produkter her på siden.

Uldsokker til kamp mod kolde tæer

Når det er koldt udenfor - og det er det trods alt tit i Danmark - er strømper af uld gode. Vi har masser af bløde og varme uldsokker til herre, der er gode til både udendørs brug og indendørs som alternativ til sutsko.

Ligesom bambus og bomuld er uld et naturmateriale, og det er rigtig godt til at holde på varmen. Derfor er uldsokker perfekte til dig, der har tendens til kolde tæer. Ydermere har uld en evne til at holde på varme, selv når de er våde, hvilket gør dem egnede til sne og slud.

Ankelstrømper og footies perfekte til sommer

Ankelsokker er perfekte i dine sneakers om sommeren, hvor du har korte bukser på. Derfor har vi udvalgt nogle lækre footies og ankelsokker i god kvalitet, så du og dine fødder kan blive klar til sol og sommervejr.

Ankelstrømperne slutter ved anklen, som navnet antyder, mens footies kun dækker hæl, tæer og fodsål. Vores footies har en lille silikonepude i hælen, som holder sokkerne på plads.

Både vores footies og ankelstrømper indeholder bambusfibre, der er som skabt til sommersokker, fordi de er åndbare, bløde, komfortable og fjerner varme fra fødderne

Slidstærke arbejdsstrømper til herre

Hvis du vil have et par sokker, du ikke skal være bange for at slide hul i, kan du kigge på vores slidstærke sokker til arbejdsbrug. De egner sig også godt til vandreture eller andre situationer, hvor du ønsker dig et par strømper, der holder i lang tid.

Vores arbejdsstrømper er i super kvalitet og kun lavet af de bedste materialer. Ydersiden er vævet tæt for at gøre dem slidstærke og ekstra holdbare. Indvendigt er de bløde som frotté, hvilket gør dem både varme og behagelige at have på.

Vi har arbejdsstrømper til mænd i både uld og bomuld, og hvis du ofte arbejder udendørs, kan du måske have glæde af et par arbejdssokker i lækkert, blødt uld. De er strikket i en kraftig uldkvalitet for at gøre dem ekstra slidstærke.

Med et par varme arbejdssokker er det slut med frosne tæer, når du skal være ude i kulden længe ad gangen.

Trendy tennissokker til herre

Selvom du ikke spiller tennis, kan der være mange grunde til at gå i tennissokker. Her på siden kan du finde tennissokker, der sidder godt og behageligt, er lækre, bløde og slidstærke.

Tennissokker er velegnede til sport, men kan bruges til lange gåture, hvor dine fødder skal have det blødt og varmt, eller i gummistøvlerne for ekstra komfort og isolering. Og så er de bare rare at gå rundt i derhjemme.

Selvom tennissokker i dag ikke er helt så moderne som i 80’erne, så er der masser af argumenter for, at alle burde have mindst et par tennisstrømper liggende i skuffen.

Uundværlige hyggesokker til mænd

I Danmark er vi eksperter i hygge, og hygge kræver bløde og varme sokker. Vi har samlet et udvalg af de lækreste, blødeste og varmeste hyggesokker, så du er klar til at slappe af i sofaen med et krus kaffe - eller hvordan du foretrækker at hygge.

Knæstrømper til kolde dage

Har du problemer med kolde tæer, har vi praktiske lange strømper. Knæstrømper lavet i gode materialer er nemlig både bløde, fleksible og - ikke mindst - varme. Fordi de går så højt op på benet, kan de holde dig varm om vinteren.

Vi har knæstrømper i uld og bomuld, så du kan finde et par, der passer til dit behov. Du kan vælge mellem sorte, grå, mørkeblå og andre klassiske sokkefarver.

Simple sorte sokker til herre

Selvfølgelig har vi de mest efterspurgte strømper; sorte sokker. Det er svært at komme udenom klassikeren, der med garanti også er at finde i din sokkeskuffe. Men sorte sokker er ikke bare én ting, for de kommer i mange forskellige modeller og materialer.

På SokkePosten.dk er vi meget begejstrede for bambusstrømper, der selvfølgelig fås i sort, men det kan også være uld, bomuld eller noget helt tredje, og der er masser af modeller lige fra ankel- til knæstrømper.

Klik på din størrelse i strømper og sokker.

Str. 35 - 38 Str. 36 - 41 Str. 36 - 40 Str. 37 - 39
Str. 37 - 41 Str. 37 - 41 Str. 38 - 40 Str. 39 - 41
Str. 40 - 42 Str. 40 - 43 Str. 40 - 45 Str. 40 - 47
Str.42 - 43 Str. 44 - 46 Str. 45 - 48 Str. 47 - 49
Str.48 - 50 One Size

Vi er her for at hjælpe med dine strømper og sokker

Glade og tilfredse kunder er meget vigtigt for os, og derfor er du altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi står klar med råd og vejledning i vores kundeservice, så send os en mail på Salg@sokkeposten.dk eller ring til os på 30 14 95 95 i tidsrummet 10:30 - 13:00 mandag-torsdag og 10.30-12.00 fredag.

Og husk, vi altid har fri fragt ved køb over 299 kr. og lynhurtig levering, så det aldrig bliver en sur pligt at købe nye sokker.