Børn

Det er vigtig at der er en høj kvalitet på de strømper der skal passe til børns fødder. De er hård ved deres strømper, og det kræver sin strømpe at holde til behandlingen som børn giver deres strømper. Vi er derfor glade for at kunne præsentere dig for strømper til børn fra en masse kendte mærker.

Filter

Varer
158 varer.

Børnestrømper i super kvalitet

Her finder du vores udvalg af børnestrømper.

Høj kvalitet, strømper til børn

Det er vigtig at der er en høj kvalitet på de strømper der skal passe til børns fødder. De er hård ved deres strømper, og det kræver sin strømpe at holde til behandlingen som børn giver deres strømper. Vi er derfor glade for at kunne præsentere dig for strømper til børn fra JBS.

Alle vores strømper til børn er nøje udvalget, og “testet” på vores egne børn. Det at finde nogle strømper der holder til vores børns leg er ikke altid lige let, og vi har da heller ikke skabt et mirakel. Men de strømper du finder herunder er alle godkendt af vores unger og ikke mindst af de mange af vores kunder der har købt deres børnestrømper på SokkePosten.dk

Vi er glade for at præsentere et godt udvalg af strømper til børn.


Lækre bambus strømper til børn

Børnefødderne skal også have det godt. Her er et rigtig godt bud på en strømpe til hverdagen til børn. En lækker bambus strømpe fra iZ Sock. Den findes i en str. 35 til 38, så den er til de lidt større børn. Det er rigtig lækker strømper, der har alle fordele fra bambusfibre med et indhold på hele 80% høre den til i luksus enden af skalaen for bambus strømpet til børn.

Udvalget af strømper til børn

I vores udvalg finder du hele tiden et voksende udvalg af strømper til drenge og til piger. Vi arbejder konstant med udvide vores sortiment, så det dækker fra de første strømper som dit barn skal have på til teens. Det er klart at forskellige aldre stiller forskellige krav til strømperne til børn.

Et voksende udvalg til alle aldre
Vi arbejder på at finde strømper der dækker de forskellige behov konstant. Du finder strømper fra MP Denmark, der dækker strømper fra str. 22 og op. Her finder du både glimmer strømper, tights og strømpebukser til børn. Der er også modeller der passer til drengene i fra MP, og udvalget vokser hele tiden.

Du finder også et godt udvalg i forskellige designs fra iZ Sock, der dækker behovet for lækre bambus strømper til både piger og drenge.

Børnestørrelser 

Det kan være et lidt bred begreb af tale som børnestørrelser, det er klart. Vi er ikke i tvivl når vi taler om størrelser mellem 22 og 30, så er det helt klart til børn. Men kommer vi lidt op i størrelse, strømpebukser i str. 140, eller taler vi om skostørrelsen 35 til 38, så er det tæt på at vi taler teens.

Teens er også i børne størrelse hos SokkePosten 
Vi har valgt på SokkePosten ikke at lave et afsnit kun til teens. Så når vi skriver børnestørrelser, eller strømper til børn, så tæller teens også med. Så er du på jagt efter strømper i børnestørrelse (til teens) så er du komme til den rigtig side på SokkePosten.dk