Skynd dig! Kæmpe sommerudsalg slutter i dag!
>> SHOP HER <<

Glimmer strømper

Glimmer strømper

Glimmer strømper kan pifte alle outfits op. Jeans og sneakers, eller kjole, nederdel og høje hæle. Glimmer strømperne vil altid kunne pifte dit outfit lidt op.
Filter

Varer
17 varer.

Glimmer strømper og sokker til kvinder

Glimmer strømper kan pifte alle outfits op. Jeans og sneakers, eller kjole, nederdel og høje hæle. Strømperne vil altid kunne pifte dit outfit lidt op.

Strømper i alle regnbuens farver

Hvorfor ikke gøre outfittet lidt mere iøjnefaldende med et par smarte strømper? Vi har her samlet en lang række af forskellige design og farver til dig der gerne vil have andet end “bare sorte” strømper på fødderne.

Dansk kvalitet og lækker mode

Vi har valgt at arbejde sammen med Decoy, når det kommer til glitter strømper. Decoy går meget højt op i kvalitet og gør sig stor umage med at forene det med pasform og moderigtigt design.

Du skal derfor vide, at de har arbejdet rigtig meget med dine Decoy, inden de når frem til dig.

Lækre modefarver og friske pust

Vi har været godt omkring på markedet for at finde de helt rigtig glimmer strømper at kunne tilbyde til dig som kunde. Alle de designs du finder er alle nøje udvalgt.

Decoy er blevet mere og mere kendte blandt danske kvinder og de fleste har et par Decoy liggende i skuffen. Mærket er blevet kendt for at lave smarte moderigtige strømper med komfort i fokus.

Kvinderne skal have strømper der er smarte og komfortable i en travl hverdag og børnene skal have praktiske, men også smarte, strømper som kan holde til at blive brugt.

Det er med dette udgangspunkt vi har valgt at have et udvalget af glitter strømper fra Decoy på SokkePosten.dk. Skulle du være på jagt efter strømper med bambus kan finde et stor udvalg her

Hverdags-outfit – og naturligvis til fest

Glimmer strømper kan give dit hverdags-outfit et lille festligt tvist, og så kan de også bruges, som en fin detalje til hverdag.

De søde, glitrende strømper der kan peppe dit hverdags-outfit op. Du skal nemlig ikke være bange for, at dit outfit falder igennem på modefronten, hvis du vælger at iføre dig et par af de fine glimmer strømper, som findes i et væld af varianter, og er de (mode)rigtige strømper, at holde sine fødder varme i.

For at bringe et citat fra en af de førende inden for mode: ELLEs Digital Director, Rose Maria Boelsmand hun siger:

Vi er for længst forbi tiden, hvor strømper i skoene er yt. Heldigvis! En lille glimmer-sok er nemlig et perfekt lille touch af party-fever i hverdags-outfittet, og de er også din bedste ven i små åbne sko til vinterens fester, så du ikke får kolde fødder på dansegulvet.

Glimmer kan gøre hverdag til en fest
Og med glimmer strømper i et par fine hverdagssko med rund snude, som dem du kan se på billedet, kan du nemt pifte dit look op, eller lade strømperne være et bærende element i vinterens festoutfit – som både holder fødderne varme, når du skal fra A til B, og som også giver dit outfit det sidste glitrende tvist.