bambus sokker til damer

bambus sokker til damer

Leder du efter bambus sokker til damer? Så er du kommet til det rette sted! Bambusstrømper har mange gode fordele. De optager op til 50% mere fugt end almindelige bomuldssokker, hvilket gør, at de modvirker sure tæer. Derudover er de allergivenlige, og så er de bare super behagelige og bløde at have på.
Filter

Varer
63 varer.

Bambus sokker til damer - luksus og komfort til fødderne

De komfortable og bløde bambusstrømper til kvinder er et musthave til kvinder, der er på udkig efter de perfekte strømper, der er perfekte til de lange dage i indelukkede sko. Bambus sokker til damer er lavet af bambusfibre, der gør, at sokkerne bliver bløde som silke og dermed meget behagelige at have på. Udover at være bløde og komfortable at have på, så har de en lang liste af gode og praktiske fordele.

Modvirker sure tæer

Du kender det måske - en lang dag i indelukkede og varme sko giver hurtigt fugtige fødder og sure tæer. Bambus strømper til kvinder er altså et musthave til dig, der døjer med svedige og sure tæer, så snart varmen melder sin ankomst. Strømperne er nemlig langt mere svedabsorberende end de klassiske bomuldsstrømper. De har ligeledes en fantastisk sugeevne, der gør dem åndbare og rare at have på - selv i mange timer ad gangen. Den gode åndbarhed gør det ligeledes nemmere for huden at ånde gennem stoffet, hvilket er med til at give en god blodcirkulation og en god og stabil temperatur omkring fødderne.

Sokkerne lavet af bambusfibre, der har en naturlig antibakteriel virkning, hvilket gør, at de modvirker sure tæer. De bakterier der udvikler dårlig lugt, har nemlig svært ved at trives i bambusfibre.

På SokkePosten.dk finder du et bredt udvalg af bambussokker til kvinder, så du er sikker på at holde dine fødder friske og sunde.

Velegnede til personer med allergi

Bambusstrømperne til damer har en god holdbarhed, når det kommer til farven i sokkerne. Det betyder derfor også, at det kræver langt færre kemikalier ved indfarvningen, hvilket gør dem langt mere velegnede til folk med allergi.

Som sagt indeholder bambusfibrene antibakterielle egenskaber, som er med til at holde pollen og støvpartikler nede - en anden god grund til at vælge strømper af bambus, hvis du døjer med allergi.

Derudover er de også miljøvenlige og bæredygtige. Det skyldes, at bambus er blandt de hurtigst voksende planter i verden, og så vokser de helt uden brug af pesticider. Du kan derfor med god samvittighed shoppe de bløde og komfortable sokker, hvis du vil være med til at passe ekstra godt på miljøet og dermed vælge bæredygtigt.

Neutrale eller mønstrede sokker

Hvad end du er til enkle og neutrale strømper eller farverige og mønstrede sokker, så har SokkePosten.dk noget til enhver smag og stil. Der er rig mulighed for at finde noget, der falder i din smag, og så har vi altid masser af gode pakketilbud, du kan holde øje med, og så du kan sørge for at indhente gode tilbud. Hold dig ligeledes opdateret på udsalg og tilbud her på siden, så du kan få kvalitetssokker til fornuftige priser.

Har du brug for hjælp til noget eller har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Du kan skrive til os på salg@sokkeposten.dk eller kontakte os telefonisk på 30 14 95 95 i tidsrummet Man – For 10-15, Fre: 10-14.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er bambussokker?
Bambussokker er sokker, der er lavet af bambusfibre, hvilket gør det bløde og behagelige. Derudover er de med til at modvirke sure tæer grundet deres gode svedabsorberende evne.


Er bambusstrømper allergivenlige?
Ja - bambusstrømper er allergivenlige, eftersom der er brugt langt færre kemikalier ved indfarvningen. Derudover indeholder bambusfibrene antibakterielle egenskaber, som er med til at holde pollen og støvpartikler nede.


Er bambusstrømper et bedre valg end bomuldssokker?
Bambusstrømper er blødere end de almindelige bomuldssokker. Derudover er de mere miljøvenlige og ikke mindst allergivenlige, end bomuldssokker er.


Er bambusstrømper miljøvenlige?
Ja - bambusstrømper er både miljøvenlige og bæredygtige. Det skyldes, at bambus er blandt de hurtigst voksende planter i verden, og så vokser de helt uden brug af pesticider.


Er bambussokker behagelige at have på?
Ja - bambussokker er lavet af bambusfibre, der gør dem bløde som silke. Derudover har de en god svedabsorberende evne, der gør, at de er med til at sikre en stabil temperatur omkring fødderne.