35 - 38

Strømper i str. 35 – 38

strømper i str. 35 -38Søger du strømper i str. 35 – 38, så er der en god chance for at du kan findes de strømper du søger her på siden.

Her finder du alle vores strømper der har størrelsen mellem 35 – 38. Der er gode muligheder for at du finder et par i bambus der opfylder det du søger.

Bambus er det nye sorte

Det er lidt en leg med ord. Bambus er det nye sorte. Det ligger der faktisk mere i det end øjet ser. Det der ligger lidt skjult her, er det faktum at bambus strømper holder bedre på farven. Så du kan roligt vælge flotte farver og designs på dine strømper, de holder farven når det er bambus strømper.

Der er mange fordele ved tekstiler lavet af bambus. Den umiddelbare er at man ikke får så varme fødder og dermed mindre sure tæer. Årsagen skal bl.a. findes i at bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibre og dermed fjerner de fugten og varmen fra fødderne.

Størrelsen 35 – 38
Herunder finder du vores strømper i størrelsen 35-38. Du vil finde strømper i forskellige designs, nogle med farve hæl og tå (Så er de lettere at sortere i vasketøjet) og du finder ens farvet strømper.

Strømperne fra iZ Sock er lækre strømper i god kvalitet. Det er dem du finder flest af i vores udvalg i denne størrelsen.

Viser 1–9 af 20 resultater

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shop