VIP – ADGANG | Cyber Monday - sidste udsalgsdag før priserne stiger 
>> KLIK HER <<

Bambus T-shirts til mænd

Bambus T-shirts til mænd

Her kan du se vores store udvalg af bløde og behagelige bambus T-shirts til mænd. Du kan finde bambus T-shirts fra nogle af de bedste brands på markedet.
Filter

Varer
47 varer.

Bløde og behagelige bambus T-shirts til mænd

Her kan du se vores store udvalg af bløde og behagelige bambus T-shirts til mænd. Du kan finde bambus t shirts fra de bedste brands på markedet; Dovre, ProActive og selvfølgelig JBS, der er Danmarks førende producent af herreundertøj. Vi har både navy blå, grå, sorte og hvide T-shirts, ensfarvede eller med print, og med rund hals eller V-hals. Med andre ord er der en bambus t-shirt til alle, uanset præferencer.

Kommer du til at holde lige så meget af de vidunderlige bambus T-shirts, som vi gør, vil du blive glad for at høre, at vi har meget mere bambus tøj til mænd! Udover en uundværlig basic T-shirt kan du finde de bedste bambus underbukser til mænd og bambus sokker til mænd. Du kan også blive sommerklar med et par bløde og behagelige bambus shorts til mænd.

Fordelene ved bambus T-shirts til mænd

Fordi tøj af bambus har så mange vidunderlige kvaliteter, er det oplagt at vælge T-shirts af bambus. En bambus T-shirt vil holde dig varm om vinteren og behageligt tempereret om sommeren. Desuden er bambus stof enormt fugtabsorberende, så du vil ikke blive klam og svedig, men føle at T-shirten er “frisk” hele dagen. Derfor er de også idéele at bruge under skjorten. 

Bambus T-shirts til mænd har alle bambussens bedste kvaliteter; det er holdbart og slidstærkt, og så indeholder bambus et naturligt antibakterielt stof, der modvirker både svedlugt, pollen og støvpartikler. Bambusfibre har ingen ru elementer, og derfor føles det blødt, glat og køligt mod huden. Desuden er bambus T-shirts strygefri, da bambus tekstil ikke krøller.

Sidst - men bestemt ikke mindst - så er bambus T-shirts til mænd gode for miljøet, fordi dyrkning af bambus og fremstilling af bambusviskose er langt mindre ressourcekrævende end for eksempel bomuld. Der bliver brugt færre kemikalier ved indfarvning, og farven på en bambus t-shirt holder meget bedre end på en af bomuld.