BLIV SOMMERKLAR NU MED OP TIL 50% RABAT 
>> SHOP HER <<

Bambus BH

Bambus BH

Er du på jagt efter en behagelig BH uden bøjle,  er du landet det helt rigtige sted.  Her har vi nemlig verdens mest behagelige BH - bambus BH!
Filter

Varer
4 varer.

Bambus BH - verdens mest behagelige BH

Er du på jagt efter en behagelig BH uden bøjle, er du landet det helt rigtige sted. Her har vi nemlig verdens mest behagelige BH - bambus BH. En bambus BH er en blød og behagelig BH top med smalle stropper. 

Undertøj til kvinder skal tit være sexet lingeri, men en bambus BH er bare meget rarere. De kan bruges til sport og på varme dage, hvor bambusfibrene forhindrer dig i at blive svedig, eller om vinteren, hvor de er med til at holde barmen varm - meget vigtigt. Men hvorfor er bambus BH’er så behagelige? På grund af de vidunderlige bambusfibre! 

Bløde og behagelige bambus BH’er 

Bambus har nemlig utroligt mange positive egenskaber, der gør det ideelt til at lave undertøj. Bambusfibre er bløde og glatte, de føles rart mod huden og krøller ikke, og de er enormt fugtabsorberende og har en unik temperaturregulerende virkning. Desuden indeholder bambus et naturligt antibakteriel, der er med til at eliminere svedlugt og virker beroligende på irriteret hud. 


Sidst, men ikke mindst, er bambus et stærkt materiale, hvilket giver holdbart og slidstærkt tøj. Takket være disse kvaliteter er bambus helt perfekt til undertøj til kvinder. Hos Sokkeposten er vi vilde med bambus tøj til kvinder. Vil du også gerne have lækkert, blødt basistøj i højeste kvalitet, skal du kigge på vores store udvalg af bambus toppe til kvinderbambus T-shirts til damer og bambus sokker til damer.