BLIV SOMMERKLAR NU MED OP TIL 50% RABAT 
>> SHOP HER <<

Vaskeposer

Vaskeposer redder strømperne og dagen. Der er ikke noget mere trist end at ens strømpebukser eller BH bliver ødelagt i vaskemaskinen.
Filter

Varer
2 varer.

Vaskeposer redder både strømper og vaskemaskinen

Vaskeposer redder strømperne og dagen. Der er ikke noget mere trist end at ens strømpebukser eller BH bliver ødelagt i vaskemaskinen. Men så alligevel… Bruger du ikke vaskeposer til at klare sagerne, når det kommer til at vaske dine BH’er, kan en løs bøjle ødelægge din vaskemaskine og det er trods alt mere trist end et par ødelagte strømper.

Vaskeposer kan også bruges til at holde styr på strømperne

Du kender det sikkert, dine strømper stikker af, når de skal vaskes. Sådan kan det i hvert fald godt opfattes, for selvom du kommer alle strømperne ind i vaskemaskinen, når du starter den, virker det nogle gange som om, at der er færre strømper, når du skal lægge dem sammen. Her kan det være en fordel allerede inden du kommer dem i vaskemaskinen, at bruge vaskeposer til at hold styr på alle dine strømper, nylon eller ikke.

Pas endnu bedre på dit tøj

Der findes mange vaskeråd ud over brugen af vaskeposer, men det vil vi ikke rode os ud i her på SokkePosten.dk, men vi har fundet den ultimative vaskeguide til dig. Så kan du med fordel kigge med her og få tekstilekspertens råd til den bedst mulige behandling af dit tøj. 

Vaskeposer redder ikke kun strømper

Der er mange vaskemaskiner, der er blevet reddet af vaskeposer. Det er et faktum, der står helt uanfægtet gennem tiderne. Vaskeposen er den bedste ven, som du kan give til din vaskemaskine.

Bøjlerne er de farligste

Bøjlerne i en BH er den farligste genstand, som en vaskemaskine kan blive udsat for. Kommer bøjlerne først ned gennem hullerne i en tromle, er der en meget stor risiko for, at de kommer til at ødelægge varmelegemet, der er placeret lige under tromlen, typisk i bunden af vaskemaskinen.

Det der kan ske er, at varmelegemet kan blive ødelagt og i værste tilfælde kan der kommer hul på varmelegemet, så der løber vand ind og det får HFI-relæet til at slå fra.

Kalk er fjende nummer 2

Kalk kan også ødelægge en vaskemaskine og her er det også varmelegemet, der er i fare. Det der kan ske er, at varmelegemet kalker til og dermed kan det ikke komme til at varme vandet, der cirkulerer omkring varmelegemet, op, for at nå en given temperatur. Kan varmelegemet ikke komme af med sin varme til vandet, vil det i stedet “brænde over”. Det vil sige, at de varmetråde der i varmelegemet brænder, sker dette skal varmelegemet skiftes. Det er ikke nogen billig omgang. Så har du hård vand med meget kalk i, er det en god ide indimellem at putte kalkfjernende vaskemiddel i dine vaske.

Strømperne skal i en vaskepose

Det er ikke kun BH’erne, der skal i vaskeposerne, det er også nylonstrømperne. De har bedst af at komme i en vaskepose. Det har dog ikke noget at gøre med, at de kan komme til at ødelægge vaskemaskinen.

Her er det vaskemaskinen, der sammen med det øvrige tøj, der kan komme til at ødelægge dine nylonstrømper. Så kom dem i en vaskepose og beskyt dem, så holder de længere.