52/56 - XXXL

Strømpebukser i store størreleser

Strømpebukser “Vi har brugt mange kræfter på at finde en leverandør der har alle størrelser af strømpebukser” udtaler Jacob Blæsbjerg, og fortsætter “vi har kunder i alle størrelser, så naturligvis skal vi have størrelserne 36 såvel om 56 når det kommer til strømmebukser”.

Dansk leverandør
Vi fører udvalget fra bl.a. Festival strømper, der længe har været en stor spiller på det danske markedet. Det er afgørende for os, at vi får størrelser der ikke er en “kina” størrelse men en strømpe der produceret efter de gældende normer, og det er vi sikre på med denne leverandør. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde strømpebukser der rent faktisk er i en størrelse 56, og ikke en bare tilfældig størrelse.

Rigtig god kvalitet
Der er ikke noget mere træls end strømpebukser der ikke holder. Festival Strømper har eksisteret i ca. 70 år. Firmaet startede i Gladsaxe under navnet ”Svend Daubjerg”. Firmaet importerede strikvarer fra Østen og producerede ligeledes strømper til holdere samt strømpebukser. Strømperne blev solgt under navnet FESTIVAL.

Den nye ledelse overtog i år 2000 Festival Strømper efter Ole Meldgaard Nielsen, som drev firmaet fra 1982 frem til 2000. De har løbende sat vores eget præg på produkterne og udviklet mange nye basisstyles, så firmaet i dag fremstår som en moderne virksomhed med et bredt udvalg af basis- og modestyles til såvel den unge som den mere modne kvinde fra str. 36 til str. 56.

Vi er meget glade for at kunne præsentere sortimentet på SokkePosten.dk

Find alle vores nylonstrømper her – Kikker du efter strømpebukser finder du dem her

Viser 1–9 af 23 resultater

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shop