strømpebukser

Strømpebukser, stort udvalg

Strømpebukser – Et stort udvalg i høj kvalitet og altid et godt tilbud til dig

Vi er rigtig glade for at kunne præsentere dig for et stor udvalg af strømpebukser på SokkePosten.

Du finder kendte mærker som fx. Festival strømper. Vi tester altid vores leverandører for sikre at vi kan tilbyde dig en rigtig god kvalitet til en fair pris.

Find strømpebukser i lækre designs, til hverdag og fest.

Strømpebukser fra Decoy


Decoy er strømpebukser af høj kvalitet til den modebevidste kvinde. Vi er meget glade for at kunne præsentere dig for udvalget her på SokkePosten

Festival Strømper – lækre kvalitets strømpebukser


Festival Strømper har eksisteret i ca. 70 år. Firmaet startede i Gladsaxe under navnet ”Svend Daubjerg”, og har i dag udviklet sig til at være blandt de førende når det handler om kvalitets-strømpebukser. Vi er glade for at kunne præsentere deres sortiment for vores kunder

strømpebukser

Strømpebukser, hele vores udvalg

Der er skrivet meget om strømpebukser, så vi har set om vi kunne finde en præcis forklaring på hvad der skal til for at man kan kalde noget for strømpebukser.

Ser vi på Wiki, siges det at det er en underdel for kvinder og piger. Beklædningsdelen er lange strømper som er tilføjet en “underbukse-del” med elastikbælte – det er altså meget tætsiddende, relativt tynde bukser. Tætheden af disse bukser udmåles i denier.

Materialet kan eksempelvis være elastan, lycra eller nylon, eller sågar bomuld som du også finder vi i vores udvalg af strømpebukser. Hvis du vil vide mere om strømpebukser

Stort udvalg i alle størrelser

Her finder du dem du kan bruge til dagligdags brug og til mere festlige lejeligheder. Du finder vores udvalg i flere forskellige størrelser, og vi dækker fra str. 36 til 56, så der er til alle. Kikker du efter mærker kan vi anbefale festival strømper, det er et velkendt mærke og vi er glade for netop at have denne danske leverandør på shoppen.

Du finder mærker som bl.a. festival strømper i vores udvalg af strømpebukser, i mange forskellige størrelser og typer.

Vi har samlet et rigtig godt udvalg, som vi er rigtig glade for at præsentere dig for det her.

Kvalitet til en fair pris

Der er ikke noget sjov ved at have på én gang og måske endda inden du er kommet i ud af døren så er de løbet .. jo, man kan de lige redde dem med lidt klar neglelak, det vil alle. Men det er ikke lige frem noget der pynter vel?

God kvalitet behøver ikke være dyrt
Vi har på SokkePosten fundet en række af forskellige leverandører, og fælles for dem alle er at de leverer en god kvalitet. Vi har kikket efter nogle strømpebukser der kan tåle at blive brugt, og som holder til en aften i byen og en hverdag på kontoret, i butikken eller hvor man nu opholder sig henne.

Smarte og ikke mindst med god pasform
Alle vores strømpebukser holder formen, men vi vil gerne fremhæve dem der indeholder 3D lycra. Det er det er 3D her ikke noget at gøre virtual reality, men med den måde hvorpå lycra’en er strikket ind i strømpebukserne.

Forskellen er at man, når man arbejder med 3D lycra har ligger de lodrette tråde sådan at de yder den største elasticitet i strømpebukserne. Det sikre at strømpebukserne holder formen langt bedre og pæne at have på benene.

Kvaliteten, og tykkelsen af strømpebukser og nylonstrømper

Tykkelsen betegnes som Denier når det kommer til nylonstrømper og strømpebukser. Tykkelsen varierer fra 5 denier til 70 denier. Over 70 denier er det ikke nylonstrømper mere.

5 – 9 denier og under – Ultra tynd.
10 – 14 denier – Super tynd.
15 – 19 denier – Meget tynd.
20 – 30 denier – Standard.
30 – 50 denier – Halvtyk.
60 – 100 denier 70 – Tyk.

Farver og valget til dig …
Typisk er der
– Hvid
– Sand
– Brun
– Sort.

Og der er også strømpebukser der findes i forskellig varianter, det samme glæder nylonstrømper naturligvis. Vi har på SokkePosten bl.a. med tryk så det ligner tatoveringer.

Det med at vælge farven kan være svært, men finder et par råd.
• Hvis du vil fremhæve dine ben – Farven på strømperne skal være i kontrast til din kjole og dine sko.
• Hvis du ønsker at nedtone dine ben – Farven på strømperne skal matche din kjole og dine sko.
• Hvis du har brede ben – Mørke nuancer gør benene tyndere. • Hvis du har meget tynde ben – Så er lyse og skinnende nuancer egnet.

Her er 4 gode råd til dig hvis du vil:
• Gør dine ben tynde – Så skal du vælge strømper med lodrette striber på.
• Gør dine ben mere fyldige – Så skal du vælge strømper med horisontale striber på.
• Få mænd til at kikke efter dine ben – Så skal du vælge strømper med søm på.
• Gør opmærksomheden rettet på dine ben – Så vælg strømper med store prikker på.

Nogle strømpebukser har har indbygget forstærkning i strømpen. Der kan være tale om en tå eller en hæl forstærkning, nogle strømper har begge dele. Det er også muligt at få strømper, hvor hele foden er forstærket.

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shop