nylonstrømper fra decoy - stor udvalg fri fragt

Nylonstrømper, stort udvalg

Her finder du vores udvalg af nylonstrømper, der indeholder strømpebukser, knæstrømper og selvsiddende. Vores udvalg er hele tiden voksende, og du vil løbende kunde finde nye her på siden.

Det er vigtig for os på sokkeposten.dk at vi kan være sikre på kvaliteten, hvorfor du ikke finder produkter vi ikke selv har testet.

Du finder mærker som DECOY og Festival.

Decoy

størrelsesguide - nylonstrømper og strømpebukser

Størrelsesguide til valg af nylonstrømper

Skemaet over størrelser er kun vejledende størrelsesguide, men giver en god ide til hvilken størrelse du skal vælge.

Sagen er den at alle producenter har deres egne størrelser, men helt ved siden af er det ikke i forholde til de nylonstrømper du finder på SokkePosten.

Kvaliteten, og tykkelsen af nylonstrømper

Tykkelsen betegnes som Denier når det kommer til nylonstrømper. Tykkelsen varierer fra 5 denier til 70 denier. Over 70 denier er det ikke nylonstrømper mere.

5 – 9 denier og under – Ultra tynd.
10 – 14 denier – Super tynd.
15 – 19 denier – Meget tynd.
20 – 30 denier – Standard.
30 – 50 denier – Halvtyk.
60 – 100 denier 70 – Tyk.

Hvilken farve skal du vælge på dine nylonstrømper

Typisk er der
– Hvid
– Sand
– Brun
– Sort.

Det med at vælge farven kan være svært, men finder et par råd
• Hvis du vil fremhæve dine ben – Farven på strømperne skal være i kontrast til din kjole og dine sko.
• Hvis du ønsker at nedtone dine ben – Farven på strømperne skal matche din kjole og dine sko.
• Hvis du har brede ben – Mørke nuancer gør benene tyndere.
• Hvis du har meget tynde ben – Så er lyse og skinnende nuancer egnet.

Her er 4 gode råd til dig hvis du vil:
• Gør dine ben tynde – Så skal du vælge strømper med lodrette striber på.
• Gør dine ben mere fyldige – Så skal du vælge strømper med horisontale striber på.
• Få mænd til at kikke efter dine ben – Så skal du vælge strømper med søm på.
• Gør opmærksomheden rettet på dine ben – Så vælg strømper med store prikker på.

Nogle strømpebukser har har indbygget forstærkning i strømpen. Der kan være tale om en tå eller en hæl forstærkning, nogle strømper har begge dele. Det er også muligt at få strømper, hvor hele foden er forstærket.

HUSK brug altid, ALTID vaskeposer når du vasker dine strømpebukser eller nylonstrømper.

Historien om nylonstrømper startede d. 15. maj 1940

Vores udvalg, her finder du alle størrelser af nylonstrømper

På SokkePosten.dk finder du bl.a. nylonstrømper fra festival strømper. Vi har alle størrelserne liggende på vores shop, så de er klar til dig.

Decoy
Decoy er strømpebukser og strømper af høj kvalitet til den modebevidste kvinde. Vi er glade for at have mærket med i vores shop. Det er kvalitetsprodukter, med lækre designs.

Festival strømper

Vi er særligt glade for at kunne præsentere festival strømpers store udvalg. Her finder du strømpebukser i såvel nylon og som i bomuld, med og uden mønstre, til hverdag eller fest. Udvalgt og størrelser giver noget for en hver smag og størrelse.

Vidste du dette om nylonstrømper?

De første strømper af nylon kom frem i slutningen af 1930'erne. De havde en tydelig søm bag på og det var vigtigt at sømmen sad pinligt lige. I 1950'erne begyndte man at rundstrikke strømperne, så sømmen forsvandt.Nylonstrømper klik her og læs mere

Har mere end 70 år på benene

De fleste kvinder - og nogle mænd - har et forhold til den 70-års gamle opfindelse. Forholdet er nært, grænsende til det intime, og det er ikke uden problemer: Fødselaren kan være lidt af en rendemaske.

Vi taler naturligvis om nylonstrømpen, som første gang kom på markedet den 15. maj 1940 og demokratiserede de fine silkestrømper, så alle i dag kan have blanke ben.

De første årtier var nylonstrømper ligesom silkestrømper nogle florlette sager, der blev holdt oppe med strømpebånd eller hofteholder øverst på låret. I 60erne blev de praktiske strømpebukser opfundet, og der blev langt mellem glimtene af et lille stykke bart under kjolen. Skørtejægere kan dog glæde sig over, at selvsiddende strømper er på vej tilbage med lange skridt.

Og det hele kan vi takke den kemiske industri for. Nylon var den første kunstfiber, der blev fremstillet udelukkende af uorganiske råstoffer: Vand, luft og kulstof.

Den første nylon blev fremstillet i kemivirksomheden DuPonts laboratorium den 28. februar 1935. Stoffet blev kaldt polyamid 6-6. DuPont patenterede det senere som Nylon 6-6, men undlod bevidst at registrere »nylon« som varemærke, så ordet kunne blive en generel betegnelse. Tyske kemifabrikker lancerede dog deres nylontekstiler under navnet Perlon.

I 1940 forklarede en direktør for DuPont, at »nyl« var en tilfældigt valgt ordlyd, og at »on« var den normale endelse for polymere stoffer.

Senere har andre DuPont-medarbejdere forklaret, at fiberen oprindeligt skulle hedde »no-run«, men at det blev ændret af produktansvarsmæssige årsager, fordi man trods alt ikke kunne garantere, at strømperne ikke ville løbe. Det vil de fleste kvinder i dag kunne skrive under på med eftertryk, men vi har heller ikke de skrøbelige silkestrømper at sammenligne med.

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shop